Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

La Liga, Μπαρτσελόνα – Αλαβές 1-1: Δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι οι Καταλανοί – Ανησυχία για Αγκουέρο

La Liga, Μπαρτσελόνα – Αλαβές 1-1: Δεν μπορούν  να σηκώσουν κεφάλι οι Καταλανοί – Ανησυχία για Αγκουέρο
ΦΩΤΟ Reuters

Άλλο ένα «στραβοπάτημα» για την Μπαρτσελόνα που έμεινε στο 1-1 με την Αλαβές στο «Καμπ Νου» για την 12 αγωνιστική της La Liga και παρέμεινε πολύ χαμηλά στη βαθμολογία, ενώ ανησυχία έχει προκαλέσει η αποχώρηση του Σέρχιο Αγκουέρο από το ματς λόγω ταχυπαλμίας.

Ο Ρόναλντ Κουμαν μπορεί να αποτελεί παρελθόν από την Μπαρτσελόνα, αλλά οι κακές εμφανίσεις -και οι βαθμολογικές απώλειες- συνεχίζονται. Αυτή τη φορά ήταν η Αλαβές που κατάφερε να φύγει με βαθμό από την έδρα των «μπλαουγκράνα» καθώς παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι και παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν με τον Ντεπάι στο 49′ δεν κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Η αστοχία, η εξαιρετική εμφάνιση του γκολκίπερ της Αλαβές, Αντόνιο Σιβέρα και φυσικά το φοβερό γκολ του Ριόχα στο 52′ (προϊόν καταπληκτικής ομαδικής προσπάθειας) διαμόρφωσαν το τελικό 1-1, σε ένα ματς που η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε ακόμα και να ηττηθεί αν οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύονταν τους χώρους που βρήκαν στα τελευταία λεπτά. Στην 9η θέση με 16 βαθμούς οι Καταλανοί, στην 16η θέση με 10 πόντους η Αλαβές.

Στην Μπαρτσελόνα πάντως έχουν κι άλλα προβλήματα, καθώς στο 41′ αποχώρησε από το ματς ο Σέρχιο Αγκουέρο, που ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μετά τις εξετάσεις που του έγιναν διαπιστώθηκε πως είχε ταχυπαλμία και θα παραμείνει υπό παρακολούθηση για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις