Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

La Liga: Ώρες αγωνίας στο Καντίθ – Μπαρτσελόνα – Οπαδός κατέρρευσε στην εξέδρα

La Liga: Ώρες αγωνίας στο Καντίθ – Μπαρτσελόνα – Οπαδός κατέρρευσε στην εξέδρα

Ένας οπαδός κατά τη διάρκεια του αγώνα της Καντίθ  απέναντι στη Μπαρτσελόνα για την 5η αγωνιστική της La Liga, έχασε τις αισθήσεις με αποτέλεσμα να καταρρεύσει στην εξέδρα. Το αποτέλεσμα ήταν τα ιατρικά επιτελεία και των δυο ομάδων να μεταβαίνουν στο σημείο προκειμένου να τον επαναφέρουν. Διακόπηκε ο αγώνας.

Σοκαριστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στον αγώνα της Καντίθ  με τη Μπαρτσελόνα για την La Liga. Συγκεκριμένα στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης και ενώ το σκορ ήταν στο 0-2 υπέρ των μπλαουγκράνα, οπαδός της γηπεδούχου ομάδας σωριάστηκε στην εξέδρα με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί και τα ιατρικά επιτελεία των δυο ομάδων να σπεύδουν άμεσα στο σημείο.

Οι παίκτες των δυο ομάδων παρακολουθούσαν το περιστατικό με κομμένη την ανάσα ενώ χαρακτηριστικό της κρισιμότητας της κατάστασης, ήταν η κίνηση του τερματοφύλακα της Καντίθ να τρέχει στο σημείο προκειμένου να μεταφέρει έναν απινιδωτή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες των ισπανικών μέσων πρόκειται για ηλικιωμένο άνδρα ο οποίος πιθανότατα υπέστη καρδιακή προσβολή.

Οι δυο ομάδες μετά την πολύωρη διακοπή οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό τι θα γίνει με τη συνέχεια του αγώνα.

 
 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις