Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ligue 1, Μπορντό – Παρί Σεν Ζερμέν 2-3: Mε Νεϊμάρ στο +10 οι Παριζιάνοι

Ligue 1, Μπορντό – Παρί Σεν Ζερμέν 2-3: Mε Νεϊμάρ στο +10 οι Παριζιάνοι
ΦΩΤΟ Reuters

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε τα εύκολα δύσκολα στο «Ματμούτ Ατλαντίκ», όπου με πρωταγωνιστή τον Κιλιάν Εμπαπέ, νίκησε με 3-2 την Μπορντό και ξέφυγε με 10 βαθμούς από την δεύτερη Λανς μετά από 13 αγωνιστικές στη Ligue 1.

Μπορεί ακόμη να υπάρχει πολύς δρόμος στο πρωτάθλημα Γαλλίας, αλλά η Παρί δεν έχει αντίπαλο στο πρωτάθλημα και το απέδειξε και σήμερα στην έδρα των «γιρονδίνων», όπου χωρίς τον Λιονέλ Μέσι στην ενδεκάδα της (σ.σ. τραυματίας) προηγήθηκε με 3-0 και παρότι στο φινάλε κατέβασε… ταχύτητα και κινδύνεψε, έφτασε σε άλλη μία νίκη, την 11η στο πρωτάθλημα.

«Μαέστρος» των «πρωτευουσιάνων» ήταν ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος με δύο ασίστ έδωσε την ευκαιρία στον Νεϊμάρ (26′, 43′) να σκοράρει ισάριθμες φορές, αφιερώνοντας μάλιστα το πρώτο στην τραγουδίστρια Μαρίλια Μεντόνσα, που έφυγε από την ζωή σε τραγικό δυστύχημα. Στο 63΄ ο Κιλιάν Εμπαπέ από πάσα του Βαϊνάλντουμ έβαλε τ΄ όνομά του και στους σκόρερ της Παρί.

Η Μπορντό έκανε την αντεπίθεσή της στο τελευταίο τέταρτο και μείωσε σε 1-3 με τον Έλις (75′ ), ενώ ο Νιάνγκ έκανε το 2-3 στο 92ο λεπτό, αλλά δεν υπήρχε χρόνος να προσπαθήσει για την ολική ανατροπή. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις