Σάββατο, 18 Μαΐ
17oC Αθήνα

Μάνατζερ Βερδού: Δεν είπαμε “όχι” στον Ολυμπιακό!

Μάνατζερ Βερδού: Δεν είπαμε “όχι” στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός έβαλε ένα τέλος στο “σήριαλ” με τον Βερδού, μιας και δεν πήρε μια απάντηση μέσα στα χρονικά περιθώρια που είχε θέσει, αλλά ο ατζέντης του παίκτη θέλησε να δικαιολογήσει τον πελάτη του και ίσως να αφήσει κάποιο παράθυρο… ανοικτό

 Η προθεσμία που είχαν βάλει οι «ερυθρόλευκοι» πέρασε, ο Βερδού δεν απάντησε και έτσι οι νταμπλούχοι Ελλάδας απέσυραν το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη.

Ωστόσο, ο Ισπανός μέσος δεν έχει βρει ομάδα και σε δηλώσεις του στο «deportes.terra.com» ο εκπρόσωπός του παρουσίασε τα παράγματα από την μεριά του πελάτη του.

«Το που θα συνεχίσει τη νέα χρονιά ο Γιοάν Βερδού είναι ακόμα ανοιχτό. Εμείς δεν είπαμε ποτέ ‘όχι’ στον Ολυμπιακό, αλλά είναι αλήθεια πως ο ποδοσφαιριστής έχει κάποιους ενδοιασμούς στο να αγωνιστεί εκεί. Επίσης αναφέραμε πως υπάρχουν και άλλες ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον. Ο παίκτης δεν είπε απολύτως τίποτα διότι ήταν σε διακοπές και ήθελε χρόνο», ήταν αρχικά τα λόγια του Μάγικο Ντίαζ.

Όσο για την Μπέτις που ενδιαφέρεται για τον Βερδού, συμπλήρωσε: «Η Μπέτις μας πήρε τηλέφωνο την Παρασκευή προκειμένου να μιλήσουμε για την πιθανότητα συνεργασίας για την επόμενη σεζόν. Εξετάζουμε όλα τα δεδομένα και το πως μπορεί να αγωνιστεί εκεί. Θα αξιολογήσουμε κάθε παράμετρο για τον ποδοσφαιριστή»

Διαβάστε ακόμα…

Μετεγγραφική σύσκεψη στον Ολυμπιακό

.“Πιο κοντά σε Μολό ο Ολυμπιακός”

Ολυμπιακός: Τέλος ο Βερδού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε