Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μπόμπιρας οπαδός πέταξε στα σκουπίδια τη φανέλα του Ρονάλντο

Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μπόμπιρας οπαδός πέταξε στα σκουπίδια τη φανέλα του Ρονάλντο
ΦΩΤΟ Reuters

Η  απογοήτευση στις τάξεις των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη στάση του Κριστιάνο Ρονάλντο  είναι διάχυτη σχετικά με το θέμα της παραμονής του, με έναν νεαρό φίλο της ομάδας να προστίθεται στη λίστα με αυτούς που έχουν δυσαρεστηθεί από τη συμπεριφορά του Πορτογάλου αστέρα.

Το θέμα παραμονής του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποτελεί το σήριαλ του καλοκαιριού για τους ”κόκκινους διαβόλους”.

Ο Πορτογάλος αστέρας έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από το Μάντσεστερ εξαιτίας της μη συμμετοχής της ομάδας στο Champions League.

Η αμφιλεγόμενη στάση του Ρονάλντο έχει προκαλέσει τριγμούς στις σχέσεις του με τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με μεγάλη μερίδα από τους φίλους της ομάδας να τον αποδοκιμάζουν στον κυριακάτικο αγώνα στο Old Traford με τη Μπράιτον.

Την δυσαρέσκεια του για τον Κριστιάνο Ρονάλντο έδειξε και ένας νεαρός φίλος της ομάδας, με ένα βίντεο που κάνει τον γύρο των social media να εμφανίζει τον μικρό να πετάει την φανέλα του CR7 στα σκουπίδια.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SPORTbible (@sportbible)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις