Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Marca: «Πρώτοι στόχοι της Ρεάλ Μαδρίτης οι Χάαλαντ και Εμπαπέ»

Marca: «Πρώτοι στόχοι της Ρεάλ Μαδρίτης οι Χάαλαντ και Εμπαπέ»
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Κιλιάν Εμπαπέ και Έρλινγκ Χάαλαντ αποτελούν τους πρώτους στόχους της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου σύμφωνα με όσα αναφέρει η ισπανική εφημερίδα Marca.

Η Ρεάλ Μαδρίτης στοχεύει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως το συμβόλαιο του Κιλιάν Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν, λήγει το καλοκαίρι του 2022 και ο νεαρός σταρ, δεν δείχνει διάθεση να ανανεώσει. Οι «μερένχες» θέλουν να αποκτήσουν τον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή και σύμφωνα με τη Marca θα κάνουν την κίνησή τους το προσεχές καλοκαίρι. Ταυτόχρονα στην ισπανική εφημερίδα -που σήμερα (27/3) έχει στο πρωτοσέλιδό της το εν λόγω θέμα- οι Μαδριλένοι συνεχίζουν την προσπάθεια για την απόκτηση και του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, έχει εξαιρετκές σχέσεις με τους ανθρώπους της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ενώ έχουν υπάρξει οι πρώτες επαφές και με τον ατζέντη του Νορβηγού επιθετικού, Μίνο Ραϊόλα. Στα συν για την «βασίλισσα» ότι ο πατέρας του Χάαλαντ, φαίνεται πως θέλει να δει τον γιο του στα «λευκά«, αλλά όπως υπογραμμίζει το ESPN, πρόταση στους Βεστφαλούς δεν έχει υπάρξει ακόμα.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις