Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Ματσάρα “χ”ωρίς νικητή στη Βέροια!

Ματσάρα “χ”ωρίς νικητή στη Βέροια!

Σε ένα από τα ματς τα οποία όλοι χαίρονται να βλέπουν, Βέροια και Πανιώνιος ήρθαν ισόπαλοι (2-2), για την 9η αγωνιστική της Superleague. Πρώτος εκτός έδρας βαθμός για τους Νεοσμυρνιώτες και πρώτη εντός έδρας απώλεια για τους Μακεδόνες

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Η Βέροια ήταν η ομάδα που προσπάθησε να κάνει παιχνίδι, έχοντας στην κατοχή της την μπάλα και κερδίζοντας μέτρα προς την εστία του Παπαδόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι πρόσεχαν περισσότερο τα μετόπισθεν, προσπάθησαν να “χτυπήσουν” σε κάποια αντεπίθεση και ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 20′ με το ψιλοκρεμαστό σουτ του Γιάννου.

Η συνέχεια ανήκε στη “Βασίλισσα του Βορρά” που προσπάθησε για την ισοφάριση, χάνοντας τεράστια ευκαιρία στο 35′, με τον Κάμπορα να στέλνει από πλεονεκτική θέση την μπάλα άουτ. Τελικά, η υπεροχή της Βέροιας “καρποφόρησε” στο 38′, με τον Κάμπορα να πετυχαίνει ένα απίθανο γκολ με ανάποδο ψαλιδάκι. Το ημίχρονο έκλεισε με ιδανικό τρόπο για τους γηπεδούχους, με τον Ραούλ Μπράβο να κάνει το 2-1 στο 45′.

Σε αντίθεση με το πρώτο 45λεπτο, στο δεύτερο ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που έπρεπε να επιτεθεί και να πάρει την μπάλα στα πόδια της. Με το πέρασμα όμως των λεπτών η Βέροια κατάφερε να πάρει τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου. Οι «κυανέρυθροι» εκμεταλλεύτηκαν στο 53ο λεπτό μια αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων και ο Γιάννου με κοντινό πλασέ ισοφάρισε για τους Νεοσμυρνιώτες.

Ο Γκρανέρο στάθηκε άτυχος με τον Βέρτζο, που τραυματίστηκε και αποχώρησε με αποτέλεσμα η ομάδα του να μείνει με 10 αφού δεν υπήρχε αλλαγή. Η πίεση των γηπεδούχων δεν άγχωσε ιδιαίτερα τους παίκτες του Πανιώνιου, με εξαίρεση το τελευταίο πεντάλεπτο, με το 2-2 να μένει μέχρι το φινάλε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε