Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Με Κοντρέρας και Τζιμπούρ για τη νίκη στη Τούμπα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Σιόβας εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις και ο Κοντρέρας έχει το προβάδισμα για να ξεκινήσει βασικός στην Τούμπα, όπως και ο Τζιμπούρ που προτιμάται από τον Ζαρντίμ αντί του Μήτρογλου. Τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού και η ομιλία του στους παίκτες.

Με αποκλειστικό στόχο τη νίκη αναμένεται να παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα και να αυξήσουν την διαφορά τους από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Αυτό επεσήμανε και στην ομιλία του στους παίκτες το Σαββάτο ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ο οποίος καταπιάστηκε αρχικά με το παιχνίδι με την Σάλκε. «Ήταν ένα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ όπου δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Πρέπει να ξεχάσουμε την Σάλκε διότι έχουμε τώρα τον ΠΑΟΚ μπροστά μας.
Είναι γεγονός όμως ότι στην Γερμανία το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο. Ήμασταν στο 50%-50% άπο άποψη εικόνας. Στην επανάληψη δεν μπήκαμε καλά στον αγώνα ενώ βελτιωθήκαμε μετά το γκολ που δεχθήκαμε από την αντίπαλό μας. Από εκείνο και σημείο και έπειτα πήγαμε καλά μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης δίχως να σκοράρουμε. Όμως η ουσία είναι πως δεν μπορέσαμε να αποφύγουμε την ήττα από την Σάλκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι», υπογράμμισε.

«Για εμάς τώρα υπάρχει μόνο ο ΠΑΟΚ. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μία καυτή έδρα, που πρέπει να νικήσουμε για να ανεβάσουμε την διαφορά στο πρωτάθλημα. Οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.
Να τα δώσουμε όλα για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Δώστε τα όλα για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό διότι ξέρετε πολύ καλά το πόσο σημαντικός είναι αυτός ο αγώνας για εμάς», επισήμανε αναφορικά με τον αγώνα με τον δικέφαλο του Βορρά.

Ο Ζαρντίμ αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που ξεκίνησε κόντρα στην Σάλκε.

Συγκεκριμένα ο Κάρολ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Τοροσίδης στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Χολέμπας στο αριστερό και στα στόπερ ο Μανωλάς με έναν εκ των Σιόβα η Κοντρέρας. Ο Χιλιάνος έχει το προβάδισμα καθώς ο Σιόβας ένιωσε ενοχλήσεις και στην προπόνηση του Σαββάτου.

Στη μεσαία γραμμή ο Φέισα φαίνεται πως θα πάρει τη θέση του Μοντέστο, έχοντας δίπλα του τον Μανιάτη και έναν εκ των Γκρέκο ή Φουστέρ. Στις πτέρυγες θα διατηρηθούν οι Μασάντο και Αμπντούν, ενώ στην κιρυφή της επίθεσης ο Τζιμπούρ θα ξεκινήσει αντί του Μήτρογλου.

Μανωλάς: Μόνο νίκη στη Τούμπα

Χωρίς Ιμπαγάσα αλλά με “Φέτφα” στην Τούμπα ο Ολυμπιακός

Σταφυλλίδης: Να μην υποτιμήσουμε τον Ολυμπιακό!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε