Σάββατο, 18 Μαΐ
17oC Αθήνα

Με τρεις… μπαλοθιές του Μιλιάζες νίκησε ο ΟΦΗ!

Με τρεις… μπαλοθιές του Μιλιάζες νίκησε ο ΟΦΗ!

Νικηφόρα πρεμιέρα για τον Νίκο Αναστόπουλο! Ο ΟΦΗ που κέρδισε δύο πέναλτι, επικράτησε 3-2 της Κέρκυρας με χατ τρικ του Μιλιάζες.

Η Κέρκυρα μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και… προσέγγιζε το γκολ. Ομως, το σκορ άνοιξε πρώτος ο ΟΦΗ στο 27′ με το με σουτ του Μιλιάζες που κινήθηκε σαν επιθετικός στην περιοχή. Κατέβασε την μπάλα με πολύ καλό κοντρόλ και πλάσαρε σωστά κάνοντας το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν σχετικά άμεσα ισοφαριζόντας. Στο 38ο λεπτό ο Καϊκούτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-1), αφού πρώτα ο Νιγιάρ είχε βγάλει την μπάλα στην πλάτη της άμυνας. Οι Φαίακες συνέχισαν να πιέζουν και μετά το γκολ που πέτυχαν, αλλά δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν σε γκολ.

Στο 49′ ο Κόντος από αριστερά γύρισε την μπάλα στην περιοχή, ο Κάικουτ την άφησε και πέρασε κάτω από τα πόδια του κι ο Μαρκόβσκι με σουτ στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-2.
Ομως με δύο πέναλτι που κέρδισε ο ΟΦΗ και τα εκτέλεσε εύκολα ο Μιλιάζες πετυχαίνοντας χατ τρικ έγινε το 3-2.
Το πρώτο έγινε στο 67′ έπειτα από χέρι του Βενέτη, ο οποίος απεβλήθη με κόκκινη κάρτα και το άλλο στο 82′ ύστερα από φάουλ του Ζουμπουλάκη στον Κουτσιανικούλη 3-2.

ΟΦΗ: Λορία, Τριποτσέρης, Μπανούσης, Μονιάκης (53′ Τζορτζ), Κουτσιανικούλης, Φερνάντεθ, Λαμπρόπουλος, Μερεμπιασβίλι, Στάθης (92′ Φάζος), Μακρής, Μίλιαζες.
Κέρκυρα:Σέτκους, Βενέτης, Ζορμπάς, Ναγιάρ, Καϊκούτ (69′ Σιόντης), Κόντος, Χαβίτο, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Ζουμπουλάκης, Ανδρεόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε