Τετάρτη, 1 Μαΐ
20oC Αθήνα

Μίτσελ: Καλύτεροι από πέρυσι, θα έχουμε κι άλλες μετεγγραφές!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Τις… βάσεις για τον Ολυμπιακό της νέας περιόδου πρόκειται να βάλουν οι “ερυθρόλευκοι”, που το μεσημέρι της Δευτέρας αναχώρησαν για το Ζέεφελντ. Οι δηλώσεις του Μίτσελ πριν “πετάξουν” οι Πειραιώτες για Αυστρία

Οι παίκτες του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο “Ελ. Βενιζέλος”, για να αναχωρήσουν για το Ζέεφελντ, εκεί όπου για μια ακόμη χρονιά θα γίνει η προετοιμασία της ομάδας.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, ο 51χρονος Ισπανός τεχνικός τόνισε πως τη νέα σεζόν παρουσιάσει έναν πιο δυνατό Ολυμπιακό, προαναγγέλλοντας ότι θα γίνουν και άλλες μετεγραφές.

“Στόχος μας είναι να κάνουμε την ομάδα καλύτερη από πέρυσι. Θα έχουμε κι άλλες μεταγραφές και πλέον έχουμε την εμπειρία που θα μας κάνει να βελτιωθούμε”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μίτσελ, που πήρε μαζί του και αρκετούς νέους παίκτες.

Την αποστολή ακολουθεί κανονικά και ο Μαζουάκου, έστω κι αν δεν έχει ανακοινωθεί (θα γίνει κατά την διάρκεια της ημέρας), ενώ ο Αμπιντάλ θα ενσωματωθεί απευθείας στο Ζέεφελντ.

Στο αεροδρόμιο οι “ερυθρόλευκοι” είχαν συνάντηση με τον πρώην συμπαίκτη τους Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος ταξίδευε με άλλη πτήση για τις καλοκαιρινές διακοπές του.

Διαβάστε ακόμα…

Ολυμπιακός: Έρχονται νέες ανακοινώσεις

Ανακοίνωσε Παπάζογλου και Αυλωνίτη ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός: Ανανέωσαν Σάμαρης και Σιόβας

Παίρνει και Ντοσεβί ο Ολυμπιακός!

Ανακοίνωσε Αμπιντάλ ο Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ)

“Ο Βενγκέρ θέλει τον Μανωλά”

Κλείνει και δεύτερο Γάλλο ο Ολυμπιακός! Στην Ελλάδα ο Μαζουακού

Ήρθε και υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Αμπιντάλ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε