Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Μπάγεβιτς: Να γίνουμε καλύτεροι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ικανοποιημένος από όσα έδειξε η ομάδα του στο τουρνουά του Σίδνεϊ εμφανίστηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ που τόνισε πως θέλει να δει ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση στη συνέχεια.

Η νίκη επί της Ρέιτζερς με 1-0 έδωσε στην ΑΕΚ εκτός από την πρώτη θέση στο διεθνές τουρνουά και 500.000 ευρώ. Ωστόσο, το μεγαλύτερο κέρδος για τους “κιτρινόμαυρους” είναι πως έδειξε σε τρία παιχνίδια πως βρίσκεται σε καλό δρόμο εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.
 
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του μετά το ματς τονίζοντας: “Υπήρχε κούραση ήταν δύσκολος ο αγωνιστικός χώρος αλλά οι 2 ομάδες σήμερα  προσπάθησαν να παίξουν ποιοτικό ποδόσφαιρο. Σας το είχα πει ότι αυτό το τουρνουά είναι σημαντικό για να βγάλουμε συμπεράσματα. Τελικά ήταν ένα πολύ καλό τεστ για μας, είδαμε αρκετά καλά πράγματα εδώ και στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας.  Η μεγάλη μας επιτυχία είναι ότι  συγκεντρώσαμε 17 βαθμούς (εκτός από τις νίκες η κάθε ομάδα έπαιρνε βαθμό για κάθε γκολ που σημείωνε)”.
 
Το πρόσωπο του αγώνα ο Νέιθαν Μπερνς ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από  12.000 κόσμο δήλωσε: “Εγώ κάνω τα πάντα για να κάνω τον προπονητή μου ευτυχισμένο. Έχω συμβόλαιο άλλα δύο χρόνια και θέλω να παίξω στην ΑΕΚ. Μου αρέσει η Ελλάδα το ελληνικό ποδόσφαιρο”.

Από την πλευρά του ο Λεονάρντο: “Ήμαστε ευχαριστημένοι από την παρουσία μας στην Αυστραλία. Κάναμε καλή δουλειά στην προετοιμασία, δουλέψαμε σκληρά στην Αυστρία σαν ομάδα και με την βοήθεια των συμπαικτών μου δείξαμε αυτό το καλό πρόσωπο στο τουρνουά”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε