Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Mπενζεμά: Γαλλίδα γερουσιαστής ζητά την αφαίρεση της γαλλικής υπηκοότητας του ποδοσφαιριστή

Mπενζεμά: Γαλλίδα γερουσιαστής ζητά την αφαίρεση της γαλλικής υπηκοότητας του ποδοσφαιριστή

Ο Καρίμ Μπενζεμά βρίσκεται στο στόχαστρο για τις φερόμενες σχέσεις του ποδοσφαιριστή με τρομοκρατική οργάνωση, με την Γαλλίδα γερουσιαστή Βαλερί Μπογέ να ζητά την αφαίρεση της γαλλικής υπηκοότητας του 35 παίκτη.

Συγκεκριμένα μετά την κατηγορία του Γάλλου υπουργού Εσωτερικών, Ζεράλ Νταρμανέν, ο οποίος αναφέρει πως ο Καρίμ Μπενζεμά έχει στενές σχέσεις με την τρομοκρατική ομάδα «Αδελφοί Μουσουλμάνοι», η Γαλλίδα γερουσιαστής ζήτησε μέσω δελτίου τύπου να ληφθούν σκληρά μέτρα προς τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα στο έγγραφο η Βαλερί Μπογέ ανέφερε πως θα πρέπει να αφαιρεθεί από τον Μπενζεμά ακόμα και η χρυσή μπάλα που κατέκτησε πριν από ένα χρόνο λόγω της εξωγηπεδικής του συμπεριφοράς.

Επιπρόσθετα σε περίπτωση που οι κατηγορίες επαληθευτούν η γερουσιαστής της Γαλλίας δεν διστάζει να αφαιρεθεί από τον νυν επιθετικό της Αλ Ιτιχάντ ακόμα και η υπηκοότητα της χώρας για τον ίδιο.

«Δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι ένας Γάλλος υπήκοος, γνωστός διεθνώς, μπορεί να ντροπιάσει, ακόμη και να προδώσει τη χώρα του με αυτόν τον τρόπο», εξηγεί στη δήλωση η Βαλερί Μπογέ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις