Αθλητικά

Mundobasket 2023: Έπεσαν πάνω στον Σρέντερ με τη λήξη οι συμπαίκτες του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ντένις Σρέντερ έκανε πολύ κακό παιχνίδι κόντρα στη Λετονία, αλλά η Γερμανία κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Mundobasket 2023.

Με 4/26 σουτ και αστοχία στην τελευταία επίθεση της Γερμανίας στο ματς, ο Σρέντερ λίγο έλειψε να γίνει… μοιραίος για την ομάδα του, αλλά το επίσης άστοχο σουτ του Μπέρτανς στο φινάλε τον “έσωσε” και τον οδήγησε σε ξέσπασμα ανακούφισης, το οποίο κατεγράφη και στην κάμερα της FIBA.

Όλοι οι συμπαίκτες του μάλιστα, έτρεξαν με τη λήξη του αγώνα πάνω του για να τον… αποθεώσουν και να τον στηρίξουν μετά από αυτό το άσχημο παιχνίδι, το οποίος δεν στοίχισε όμως στην ομάδα του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
«Εφιάλτης, πανωλεθρία, ντροπιαστική ήττα» - Στα «11 βήματα» στήνουν τα γερμανικά ΜΜΕ το σύνολο του Νάγκελσμαν για τον οδυνηρό αποκλεισμό
Η πρώτη ήττα της Γερμανίας σε διαδικασία πέναλτι σε μεγάλη διοργάνωση από τον τελικό του EURO 1976 με την θρυλική εκτέλεση του Τσεχοσλοβάκου, Αντονίν Πανένκα
Γερμανός οπαδός δείχνει την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό της «νασιονάλμανσαφτ» από το Παγκόσμιο Κύπελλο