Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

NBA All Star Game: Θανάσης, Άλεξ και Γιάννης Αντετοκούνμπο ανακοινώθηκε ότι θα συμμετάσχουν ως ομάδα στο Skills Challenge

NBA All Star Game: Θανάσης, Άλεξ και Γιάννης Αντετοκούνμπο ανακοινώθηκε ότι θα συμμετάσχουν ως ομάδα στο Skills Challenge
ΦΩΤΟ Reuters

Απόλυτα ελληνικό “χρώμα” θα έχει το φετινό All Star Game του NBA, αφού εκτός από τη συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον μεγάλο αγώνα, στη “γιορτή” του μπάσκετ θα αγωνιστούν και οι Θανάσης και Άλεξ Αντετοκούνμπο.

Τα τρία αδέρφια ανακοινώθηκε κι επίσημα ότι θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό «Skills Challenge» ως «Antetokounmpos» κόντρα στους «Cavs» των Τζάρετ Άλεν, Ντάριους Γκάρλαντ και Έβαν Μόμπλεϊ, αλλά και τους «Rooks» των Σκότι Μπαρνς, Κέιντ Κάνιγχαμ και Τζος Γκίντεϊ.

Γνωστοί έγιναν δε και οι παίκτες που θα δώσουν το “παρών” στο διαγωνισμό τριπόντων με τους Ντεσμόντ Μπέιν, Λουκ Κέναρντ, Ζακ Λαβίν, Σι Τζέι Μακ Κόλουμ, Πάτι Μιλς, Καρλ Άντονι Τάουνς, Φρεντ ΒανΒλιτ και Τρέι Γιανγκ, να διεκδικούν το τρόπαιο.

Αντίστοιχα, στο διαγωνισμό καρφωμάτων θα συμμετάσχουν οι Κόουλ Άντονι, Τζουάν Τόσκανο-Άντερσον, Τζέιλεν Γκριν και Όμπι Τόπιν, με στόχο να προσφέρουν θέαμα στο φετινό All Star Game του Κλίβελαντ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις