Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

NBA Preseason: Πάτησε παρκέ ο Χάρντεν! Βρίσκει ρυθμό ο Κάρι (videos)

NBA Preseason: Πάτησε παρκέ ο Χάρντεν! Βρίσκει ρυθμό ο Κάρι (videos)
ΦΩΤΟ Reuters

Μετά τα πάρτι και τα τεστ κορονοιού, ο Τζέιμς Χάρντεν πάτησε και πάλι παρκέ στο NBA, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά με τους Χιούστον Ρόκετς, μετά την απαίτησή του να γίνει ανταλλαγή σε άλλη ομάδα.

Ο Αμερικανός γκαρντ θέλει να κυνηγήσει ένα δαχτυλίδι πρωταθλητή κι έτσι βρίσκεται στον… αέρα το μέλλον του στις “ρουκέτες”, οι οποίες νίκησαν πάντως τους Σαν Αντόνιο Σπερς με 112-98 στο τελευταίο ματς της Preseason του NBA. Ο Τζον Γουόλ είχε 15 πόντους με 2 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ ο Χάρντεν πρόσθεσε 12 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, ο Στεφ Κάρι έδειξε να βρίσκει ρυθμό για τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και τελείωσε το παιχνίδι με τους Σακραμέντο Κινγκς, έχοντας  29 πόντους με 5/13 τρίποντα. Οι “Βασιλιάδες” ήταν όμως αυτοί που πήραν τη νίκη με 114-113, χάρη σε buzzer beater του Κάιλ Γκάι.

Τέλος στο Φιλαδέλφια Σίξερς – Μπόστον Σέλτικς, η νέα ομάδα του Ντοκ Ρίβερς έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση και επικράτησε άνετα της Βοστώνης με 108-99, έχοντας τους Μίλτον και Εμπίντ με 19 και 18 πόντους αντίστοιχα.

Τα αποτελέσματα

Χιούστον Ρόκετς – Σαν Αντόνιο Σπερς 112-98
Σακραμέντο Κινγκς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 114-113
Φιλαδέλφια Σίξερς – Μπόστον Σέλτικς 108-99

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις