Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

NBA – Λέικερς: Πάνω από ένα μήνα εκτός ο Άντονι Ντέιβις

NBA – Λέικερς: Πάνω από ένα μήνα εκτός ο Άντονι Ντέιβις
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Λος Άντζελες Λέικερς θα χάσουν τελικά τον Άντονι Ντέιβις για περισσότερο από ένα μήνα, όπως έκανε γνωστό ο προπονητής της ομάδας, Φρανκ Βόγκελ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ έχει επιβαρύνει τον αχίλλειο τένοντα και υπήρξαν φόβοι για πολύ μεγαλύτερη ζημιά, αν δεν έμενε εκτός αγώνων, οπότε και έχει ήδη μπει στα “πιτς” από τους πρωταθλητές του NBA.

Ο Ντέιβις δεν θα συμμετάσχει έτσι ούτε στο All Star Game και υπολογίζεται να επιστρέψει στα τέλη Μαρτίου. «Θα μείνει μακριά μας για τέσσερις εβδομάδες. Θέλουμε να προσπαθήσουμε να το αφήσουμε αυτό εντελώς πίσω του και να είμαστε σίγουροι ότι όταν θα επανέλθει θα είναι πλήρως καλά στην υγεία του», τόνισε σχετικά ο Βόγκελ.

Από την πλευρά του, ο Λεμπρόν Τζέιμς δήλωσε: «Κάνει ακριβώς αυτό που πρέπει έτσι ώστε να επιστρέψει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση που θα μπορεί να βρίσκεται. Έχει έναν τραυματισμό που δεν μπορείς να τον αγνοήσεις, σαν οργανισμός, ως συμπαίκτες του, εγώ σαν “αδελφός” του, έχει από όλους ματς την πλήρη στήριξή μας. Οπότε θα πάρει όσο χρόνο κι αν χρειαστεί.»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις