Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

NBA: «Μονόδρομος το πρωτάθλημα με την προσθήκη του Γκομπέρ» σύμφωνα με τον Τάουνς

NBA: «Μονόδρομος το πρωτάθλημα με την προσθήκη του Γκομπέρ» σύμφωνα με τον Τάουνς
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Καρλ Άντονι Τάουνς έχει υψηλές προσδοκίες για τη νέα σεζόν, με τον αστέρα των Μινεσότα Τίμπεργούλβς να υποστηρίζει πως με την άφιξη του Γκομπέρ, το πρωτάθλημα αποτελεί τον μοναδικό στόχο για τη φετινή σεζόν.

Ο Καρλ Άντονι Τάουνς μίλησε σε μέσα μαζικής ενημέρωσης της πατρίδας για τους στόχους των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, τη φετινή σεζόν, ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη, αφού τόνισε πως  με την προσθήκη του Γκομπέρ η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι μονόδρομος, προσθέτοντας πως πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συνεργασία που θα έχει στο παρκέ με τον θηριώδη Γάλλο σέντερ.

Οι δηλώσεις του Τάουνς

“Μετά την ανταλλαγή του Γκομπέρ δεν υπάρχει πλέον άλλος χρόνος. Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες. Πρέπει να κάνουμε την δουλεια. Είναι πρωτάθλημα ή αποτυχία πλέον. Πρέπει να φέρουμε εις πέρασε την αποστολή” 

Περιμένω πολλές νίκες. Θέλω να νικήσω. Δεν είμαι εδώ για να λέγοντας άδεια λόγια, θέλω αλήθεια να φέρω ένα πρωτάθλημα στην Μινεσότα και η προσθήκη του Ρούντι (σ.σ Γκομπέρ) βοηθάει σε αυτό. Θα αποτελέσει μεγάλο μέρος στο να είμαστε διεκδικητές του τίτλου. Και η δουλειά μου είναι να τον βοηθήσω όσο μπορώ.

Τα δυνατά σημεία του Γκομπέρ καλύπτουν τις αδυναμίες μου, ενώ οι δικές του αδυναμίες καλύπτονται από τα δικά μου δυνατά σημεία. Θα μπορέσουμε έτσι να συνυπάρξουμε στο παρκέ”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις