Site icon NewsIT

NBA: Ο “τριπλός” Τζέιμς οδήγησε τους Λέικερς στα ημιτελικά των Play Offs – Μία νίκη ακόμα θέλουν οι Ρόκετς (videos)

30.08.2020 | 11:01
NBA: Ο “τριπλός” Τζέιμς οδήγησε τους Λέικερς στα ημιτελικά των Play Offs – Μία νίκη ακόμα θέλουν οι Ρόκετς (videos)

Aug 29, 2020; Lake Buena Vista, Florida, USA; Los Angeles Lakers forward LeBron James (23) dunks the ball against Portland Trail Blazers forward Carmelo Anthony (00) during the first quarter in game five of the first round of the 2020 NBA Playoffs at AdventHealth Arena. Mandatory Credit: Kim Klement-USA TODAY Sports

Οι Λος Άντζελες Λέικερς προκρίθηκαν στα ημιτελικά των Play Offs της Δυτικής Περιφέρειας του ΝΒΑ, καθώς νίκησαν τους Μπλέιζερς (131-122) και έκαναν το 4-1 στη σειρά, τη στιγμή που οι Ρόκετς επικράτησαν με 114-80 των Θάντερ και έκαναν το 3-2. 

Εξαιρετικοί-για μία ακόμα φορά – οι Λεμπρόν Τζέιμς και τον Άντονι Ντέιβις, οδήγησαν τους Λος Άντζελες Λέικερς σε νίκη με 131-122 επί των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς , φτάνοντας στο 4-1 και στη πρόκριση στα ημιτελικά των playoffs του NBA, περιμένοντας εκεί την ομάδα που θα προχωρήσει από το ζευγάρι Χιούστον-Οκλαχόμα.

ΝΒΑ: Οι Μπακς αγχώθηκαν αλλά προκρίθηκαν στα ημιτελικά της Ανατολής! (video)

Χωρίς τον Ντέιμιαν Λίλαρντ που απουσίαζε λόγω τραυματισμού, ο Τζέιμς τελείωσε το παιχνίδι με triple double, 36 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ ενώ ο Άντονι Ντέιβις είχε 43 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Στους 36 πόντους…σταμάτησε ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, πρώτος σκόρερ και κορυφαίος για τους Μπλέιζερς.

Los Angeles Lakers vs Portland Trail Blazers Full GAME 5 Highlights NBA Playoffs

Μία νίκη από τα ημιτελικά χωρίζει πλέον τους Χιούστον Ρόκετς μετά την άνετη επικράτησή τους με 114-80 επί των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, κάνοντας το 3-2 στην σειρά των αγώνων.

Σημαντική η επιστροφή του Ράσελ Ουέστμπρουκ, που είχε 7 πόντους, ισάριθμες ασίστ και 6 ριμπάουντ στα 23:35 λεπτά που αγωνίστηκε, ενώ κορυφαίος ήταν ο Χάρντεν , ο οποίος σταμάτησε στους 31 πόντους. Για τους Θάντερ, σε Double double έφτασε ο Άνταμς με 12 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version