Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

NBA: Οι Hornets αποσύρουν την πρόταση ανανέωσης στον Μπρίτζες μετά τις κατηγορίες για ξυλοδαρμό της συζύγου του

NBA: Οι Hornets αποσύρουν την πρόταση ανανέωσης στον Μπρίτζες μετά τις κατηγορίες για ξυλοδαρμό της συζύγου του
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Οι Charlotte Hornets αποφάσισαν να αποσύρουν την πρόταση ανανέωσης συνεργασίας στον Μάιλς Μπρίτζες μετά τις καταγγελίες της συζύγου για ενδοοικογενειακή βία.

Οι κατηγορίες  για ενδοοικογενειακή βία εις βάρος του Μάιλς Μπρίτζες και η σύλληψη του δεν πέρασαν αδιάφορα από τους Hornets, οι οποίοι πήραν την απόφαση να αποσύρουν την πρόταση ανανέωσης στον 24χρονο.

Υπενθυμίζεται ότι η σύζυγος του Μπρίτζες με την οποία έχουν και δυο παιδιά έκανε μια σοκαριστική ανάρτηση στα social media με την ίδια να εμφανίζεται να έχει τραύματα στο πρόσωπο της. 

Ο Μπρίτζες αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, ενώ η δίκη του αναμένεται να γίνει στις 20 Ιουλίου.

Η ανάρτηση της συντρόφου του Μπρίτζες

«Μισώ που φτάσαμε σε αυτό το σημείο, αλλά δεν μπορώ άλλο να σιωπώ. Επέτρεψα σε κάποιον να καταστρέψει το σπίτι μου, να με κακοποιήσει με κάθε τρόπο και να τραυματίσει τα παιδιά μας για όλη τους τη ζωή. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα στον κόσμο, αλλά δεν θα επιτρέψω σε κάποιον που μπορεί να ενεργεί τόσο απαίσια να μην μετανιώνει και να παρουσιάζει για μένα μια ψεύτικη εικόνα. Δεν θα επιτρέψω στο περιβάλλον του να συνεχίσουν να με κάνουν να μη μιλήσω για να τον προστατεύσω. Είναι ανήθικο και άρρωστο. Πονά η καρδιά μου γιατί πάντα ήλπιζα, αλλά ήρθε η ώρα να ορθώσω ανάστημα. Δε θα σωπάσω γιατί ο εαυτός μου και τα παιδιού μου έχουν μεγαλύτερη αξία από την εικόνα κάποιου. Δεν θέλω τη συμπόνοια, αλλά να μη συμβεί σε κανέναν άλλον. Θέλω αυτός ο άνθρωπος να πάρει βοήθεια, τα παιδιά μου, που ήταν μάρτυρες σε όλα αυτά, αξίζουν κάτι καλύτερο».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @officialnbabuzz

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις