Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

NBA: Οι Σανς «άλωσαν» το Λος Άντζελες και είναι μία ανάσα μακριά από τους τελικούς

NBA: Οι Σανς «άλωσαν» το Λος Άντζελες και είναι μία ανάσα μακριά από τους τελικούς
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Φοίνιξ Σανς πήραν μεγάλη νίκη στο Λος Άντζελες, επικρατώντας των Κλίπερς με 84-80 και πλέον προηγούνται 3-1 στους τελικούς της Δυτικής Περιφέρειας και θέλουν άλλη μία νίκη για να προκριθούν στους τελικούς του ΝΒΑ.

Μια νίκη μακριά από τους τελικούς του NBA βρίσκεται πλέον το Φοίνιξ, καθώς οι Σανς νίκησαν τα ξημερώματα 84-80 τους Κλίπερς στο Λος Άντζελες, στον τέταρτο τελικό της Δύσης, και έκαναν το 3-1 στη σειρά. Μετά την εξέλιξη αυτή, οι «ήλιοι» έχουν τη δυνατότητα να προκριθούν στους τελικούς του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο για πρώτη φορά από το 1993, εφόσον πάρουν τη νίκη στον πέμπτο αγώνα της σειράς που θα διεξαχθεί το βράδυ τα ξημερώματα Τρίτης (29/6) στο Φοίνιξ.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Ντέβιν Μπούκερ, ο οποίος σημείωσε 25 πόντους, αλλά αποβλήθηκε με έξι φάουλ, ενώ ο ΝτιΑντρέ Εϊτον πρόσθεσε 19 πόντους και 22 ριμπάουντ. Από την πλευρά του, ο Κρις Πολ, στο δεύτερο παιχνίδι μετά την επιστροφή του από την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό, είχε απολογισμό 18 πόντους και 7 ασίστ. Μάλιστα, ο 36χρονος γκαρντ «υπέγραψε» τη νίκη του Φοίνιξ, καθώς ευστόχησε σε πέντε βολές μέσα στα τελευταία επτά δευτερόλεπτα. Στο «στρατόπεδο» των Κλίπερς, ο Πολ Τζορτζ τελείωσε τον αγώνα με 23 πόντους και 16 ριμπάουντ. Από την πλευρά του, ο Ρέτζι Τζάκσον πέτυχε 20 πόντους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις