Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

NBA: Στα σχοινιά ο μοιραίος Αντετοκούνμπο! Οι Χιτ νίκησαν και πάλι τους Μπακς (vid)

NBA: Στα σχοινιά ο μοιραίος Αντετοκούνμπο! Οι Χιτ νίκησαν και πάλι τους Μπακς (vid)

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκονται οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετά τη νέα ήττα από τους Χιτ στα ημιτελικά των πλέι οφ της ανατολικής περιφέρειας του NBA.

Ύστερα από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε με δύο βολές του Τζίμι Μπάτλερ σε «νεκρό χρόνο», οι Χιτ επικράτησαν των Μπακς με 116-114 κι έκαναν το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών της ανατολικής περιφέρειας του NBA.

Μοιραίος του αγώνα ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος χρεώθηκε το αμφισβητούμενο φάουλ στον Μπάτλερ στην τελευταία φάση του αγώνα.

Ο Έλληνας φόργουορντ τελείωσε την αναμέτρηση με 29 πόντους (10/17 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 9/13 βολές), 14 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 μπλοκ και 3 λάθη σε 36 λεπτά συμμετοχής., αλλά η εμφάνιση του δεν στάθηκε αρκετή για να χαρίσει τη νίκη στους Μπακς.

Ο Γκόραν Ντράγκιτς έκανε ακόμη ένα πολύ καλό ματς και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των Χιτ με 23 πόντους (4/8 τρίποντα) ενώ 17 είχε ο Τάιλερ Χίρο και 16 πόντους είχε ο Τζέι Κράουντερ. 

Για τους Μπακς, ο Κρις Μίντλετον είχε 23 πόντους (6/15 σουτ), 6 ριμπάουντ και 8 ασίστ ενώ από 16 πόντους είχαν οι Μπρουκ Λόπεζ και Ερικ Μπλέντσο.

Όλα όσα έγιναν στο δεύτερο παιχνίδι των Μπακς με τους Χιτ:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις