Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Nations League: Δύσκολη νίκη για τη Σλοβενία στον όμιλο της Ελλάδας (video)

Nations League: Δύσκολη νίκη για τη Σλοβενία στον όμιλο της Ελλάδας (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Η Σλοβενία δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα κόντρα στη Μολδαβία, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 1-0 στον τρίτο όμιλο της League C του Nations League, στον οποίο συμμετέχει κι η Ελλάδα.

Οι Σλοβένοι βρήκαν το γκολ νωρίς, στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Μποχάρ, αλλά δεν κατάφεραν να “καθαρίσουν” στη συνέχεια το ματς, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν και με την ισοπαλία.

Το 1-0 έμεινε όμως μέχρι τέλους κι έφερε τη Σλοβενία στην πρώτη θέση του ομίλου, εν αναμονή και του αγώνα της Ελλάδας με το Κόσοβο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Ρωσία πήρε σπουδαία νίκη μέσα στην έδρα της Ουγγαρίας, με το εντυπωσιακό 3-2. Οι Ρώσοι προηγήθηκαν μάλιστα με 3-0, χάρη σε γκολ των Μίραντσουκ (15′), Οζντόεβ (34′) και Μάριο Φερνάντες (46′).

Οι Ούγγροι προσπάθησαν στη συνέχεια να αντιδράσουν και μείωσαν το σκορ με Σαλάι και Νίκολιτς, αλλά δεν κατάφεραν κάτι παραπάνω, με αποτέλεσμα η Ρωσία να κάνει το δύο στα δύο στον όμιλό της και να βρεθεί στην πρώτη θέση.

Διπλό και για τη Φινλανδία κόντρα στην Ιρλανδία στον τρίτο όμιλο της League B του Nations League, με τον Γένσεν να σκοράρει σε κενή εστία στο 63’, το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τη Φινλανδία στο φετινό Nations League, με την Ιρλανδία να μένει τελευταία στον όμιλο, μετά την εντός έδρας ήττα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις