Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Nations League: Έχασε βαθμούς η Γαλλία στην Κροατία – Τα αποτελέσματα της βραδιάς

Nations League: Έχασε βαθμούς η Γαλλία στην Κροατία – Τα αποτελέσματα της βραδιάς
Reuters

Η Γαλλία δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη ούτε στη δεύτερη αγωνιστική του Nations League, μένοντας στο 1-1 μέσα στην Κροατία. Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο Nations League.

Λίγες ημέρες μετά την ήττα της μέσα στο “Σταντ ντε Φρανς”, η Γαλλία δεν μπόρεσε να κάνει.. σεφτέ στις νίκες στο 3ο Nations League Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ έφερε 1-1 με την Κροατία μέσα στο Σπλιτ, σε ματς στο οποίο ο Λούκα Μόντριτς συμπλήρωσε 150 συμμετοχές με την “χρβάτσκα”.

Η Γαλλία άνοιξε το σκορ με τον Ραμπιό στο 52′, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 83′ με τον Κράμαριτς (πέρασε στο ματς στο 69′). Η Κροατία πίεσε στο φινάλε για να πάρει το “τρίποντο”, αλλά παρέμεινε χωρίς νίκη απέναντι στην Γαλλία και έχει τους ίδιους βαθμούς με τους “μπλε” στο ντέρμπι του 1ου ομίλου της League A του Nations League (1 ήττα και 1 ισοπαλία).

Οι φιλοξενούμενοι -πάντως- έχασαν τεράστια ευκαιρία στο φινάλε με τον Γκριεζμάν, ο οποίος σε κενό τέρμα δεν έκανε καλό τελείωμα.

Δύο στα δύο στον 3ο όμιλο της League C για το Καζακστάν, που πέρασε με 1-0 από την έδρα της Σλοβακίας, ενώ δεν ανέδειξαν νικητή οι αναμετρήσεις, Ισλανδία-Αλβανία (1-1), Λευκορωσία-Αζερμπαϊτζάν (0-0) και Ανδόρα-Μολδαβία (0-0).

Αποτελέσματα και σκόρερ των αγώνων στο Nations League

League A

1ος όμιλος

Κροατία-Γαλλία 1-1

(83΄πεν. Κράμαριτς – 52΄ Ραμπιό)

League B

2ος όμιλος

Ισραήλ-Ρωσία Ματαιώθηκε

Ισλανδία-Αλβανία 1-1

(49΄ Τορνστέισον – 30΄ Σεφέρι)

League C

3ος όμιλος

Λευκορωσία-Αζερμπαϊτζάν 0-0

Σλοβακία-Καζακστάν 0-1

(26΄ Νταραμπάγεφ)

League D

1ος όμιλος

Λετονία-Λιχτενστάιν 1-0

(73΄ Ζιούζινς)

Ανδόρα-Μολδαβία 0-0

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις