Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Nations League: Η Νορβηγία έχασε στα χαρτιά το ματς με τη Ρουμανία αλλά ζητάει… κλήρωση

Nations League: Η Νορβηγία έχασε στα χαρτιά το ματς με τη Ρουμανία αλλά ζητάει… κλήρωση

H εθνική ομάδα της Νορβηγίας δεν κατάφερε να ταξιδέψει στη Ρουμανία για την αναμέτρηση στο πλαίσιο του Nations League, αφού τα κρούσματα κορονοϊού στους Σκανδιναβούς δεν το επέτρεψαν και έτσι οι Ρουμάνοι πήραν τη νίκη στα χαρτιά. κλήρωση ζητάνε οι Σκανδιναβοί!

Η αναμέτρηση μεταξύ Ρουμανίας και Νορβηγίας για το Nations League που ήταν προγραμματισμένη για απόψε (15/11) δεν θα πραγματοποιηθεί εξαιτίας πολλαπλών κρουσμάτων κορονοϊού στους Σκανδιναβούς, ανάμεσά τους και ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού -και νυν της Γαλατασαράι- Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της UEFA, αν μία ομάδα δεν ταξιδέψει με δική της υπαιτιότητα για έναν αγώνα, τότε χάνει το παιχνίδι με 3-0 στα χαρτιά. Με αυτήν τη νίκη, οι Ρουμάνοι πλησιάζουν σε απόσταση δύο βαθμών τους Νορβηγούς που βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου με εννιά βαθμούς, μαζί με την Αυστρία. 

Μετά από επικοινωνία με την UEFA οι Σκανδιναβοί αποποιούνται την ευθύνη για το ότι δεν ταξίδεψαν όμως. Έτσι ζητούν την ενεργοποίηση του ειδικού κανονισμού που προβλέπει πως θα γίνει κλήρωση μεταξύ τριών σκορ, 1-0, 0-0 και 0-1, με την τύχη της αναμέτρησης να είναι πλέον… άγνωστη.

Σε κάθε περίπτωση οι Νορβηγοί σκέφτονται να παρατάξουν την ομάδα Νέων απέναντι στην Αυστρία την προσεχή τετάρτη (18/11) για την τελευταία αγωνιστική, κάτι που κρατάει σε αναμονή και τον άσο του ΠΑΟΚ, Νίλσεν Περέιρα, αφού σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα είναι λογικά στις επιλογές του προπονητή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις