Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Nations League: Παραμένουν χωρίς νίκη Αγγλία και Γερμανία – Όλα τα αποτελέσματα

Nations League: Παραμένουν χωρίς νίκη Αγγλία και Γερμανία – Όλα τα αποτελέσματα
Reuters

Αγγλία και Ιταλία συναντήθηκαν ξανά, μετά τον τελικό του τελευταίου Euro, μένοντας στο 0-0, στον αγώνα που ξεχώρισε για το Nations League. Η Γερμανία έμεινε και πάλι χωρίς νίκη, φέρνοντας 1-1 στην έδρα της Ουγγαρίας. Πρώτη απώλεια βαθμών για την Ολλανδία (2-2 εντός έδρας με την Πολωνία). Το απόλυτο 3×3 πέτυχε η Τουρκία (πέρασε με 2-0 από το Λουξεμβούργο) – Τα αποτελέσματα της βραδιάς.

Στο μεγάλο ντέρμπι του 3ου ομίλου της League A, Αγγλία και Ιταλία έμειναν στο 0-0 στο «Μολινό», με τα «Τρία Λιοντάρια» να μην καταφέρνουν να «σπάσουν το ρόδι» μετά από τρία ματς στο Nations League.  Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ βρίσκεται στην τελευταία θέση του γκρουπ σε αντίθεση με τους «ατζούρι», που οδηγούν την κούρσα.

Στο άλλο ματς του γκρουπ, η Γερμανία διατήρησε το αήττητο επί των ημερών του Χάνσι Φλικ στον πάγκο της (12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις δίχως ήττα με 8-4-0), αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στον 3ο όμιλο της League A.

Το 1-1 με την Ουγγαρία διατήρησε τα «πάντσερ» στην 3η θέση του γκρουπ, ωστόσο, μετρούν μόλις 2 νίκες σε 13 ματς στο Nations League (2-8-3), με μόλις ένα «διπλό» στα 7 εκτός παιχνίδια της.

Σε ματς για τον 4ο όμιλο της League Α, η Ολλανδία διεύρυνε το αήττητο της (11 ματς), αλλά δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο σερί των 5 νικών που είχε, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 απέναντι στην Πολωνία.

Η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ είχε την πρώτη της απώλεια στο γκρουπ της. Παρότι βρέθηκε να χάνει εντός έδρας με 2-0 στο δεύτερο μέρος, απάντησε πολύ γρήγορα με 2 γκολ μέσα σε τρία λεπτά και είχε την ευκαιρία στο φινάλε να φτάσει στην ολική ανατροπή, αλλά ο Ντεπάι αστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε.

Μετά από 2 σερί ήττες, η Ουαλία κατάφερε να «σώσει την παρτίδα» με το Βέλγιο στο φινάλε (1-1) και να πάρει τον πρώτο της βαθμό στον 4ο όμιλο της League A. Οι «κόκκινοι διάβολοι» από την πλευρά τους απέτυχαν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά το εντυπωσιακό 6-1 επί της Πολωνίας στις Βρυξέλλες.

Η Τουρκία συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία στο τουρνουά με την τρίτη σερί επιτυχία της σε ισάριθμα ματς του 1ου ομίλου της League C. Οι… γείτονες επικράτησαν εκτός έδρας του Λουξεμβούργου με 2-0.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της βραδιάς για την 3η αγωνιστική του 3ου Nations League:

League A

3ος όμιλος

Ουγγαρία-Γερμανία 1-1

(6΄ Νάγκι – 9΄ Χόφμαν)

Αγγλία-Ιταλία 0-0

4ος όμιλος

Ουαλία-Βέλγιο 1-1

(87΄ Τζόνσον – 51΄ Τίλεμανς)

Ολλανδία-Πολωνία 2-2

(52΄ Κλάασεν, 54΄ Ντούμφρις – 18΄ Κας, 51΄ Ζιελίνσκι)

League B

1ος όμιλος

Ουκρανία-Αρμενία 3-0

(61΄ Μαλινόφσκι, 77΄ Καραβάεφ, 84΄ Μικολένκο)

Ιρλανδία-Σκωτία 3-0

(20΄ Μπρόουν, 28΄ Πάροτ, 51΄ Ομπαφέμι)

3ος όμιλος

Μαυροβούνιο-Βοσνία/Ερζεγοβίνη 1-1

(77΄ Μάρουσιτς – 62΄ Μέναλο)

Ρουμανία-Φινλανδία 1-0

(30΄ Μπάνκου)

League C

1ος όμιλος

Νησιά Φαρόε-Λιθουανία 2-1

(20΄ πεν. Ντάβιντσεν, 45΄ Αντρέασεν – 6΄ Σέρνιχ)

Λουξεμβούργο-Τουρκία 0-2

(37΄πεν. Τσαλχάνογλου, 76΄ Ντουρσούν)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις