Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Nations League: Στο Final Four η Γαλλία, έχασε δύο πέναλτι ο ρέκορντμαν Ράμος (videos)

Nations League: Στο Final Four η Γαλλία, έχασε δύο πέναλτι ο ρέκορντμαν Ράμος (videos)

Η Γαλλία έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε θέση στην τελική φάση του Nations League, καθώς νίκησε 1-0 την Πορτογαλία στη Λισαβόνα και κατέκτησε την πρώτη θέση του 3ου ομίλου.

Οι πρωταθλητές κόσμου είχαν δύο μοναδικές ευκαιρίες με τον Μαρσιάλ κι ένα δοκάρι με τον ίδιο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τελικά βρήκαν το γκολ με τον Καντέ στο 54΄.

Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια πίεσαν και «άγγιξαν» την ισοφάριση στο 60΄, όμως ο Γιορίς απέκρουσε το σουτ του Γκερέιρο και στη συνέχεια ο Φόντε «σημάδεψε» το δοκάρι.

Για τον ίδιο όμιλο, η Σουηδία μετά από τέσσερις σερί ήττες νίκησε 2-1 την Κροατία στη Σόλνα και ελπίζει σε παραμονή στη League Α.

Τα αποτελέσματα:

Πορτογαλία – Γαλλία 0-1 (53′ Καντέ)

Σουηδία – Κροατία 2-1 (36′ Κουλουσέβσκι, 45+3′ Ντάνιελσον / 81′ αυτ. Ντάνιελσον)

Η βαθμολογία:

1. Γαλλία 13

2. Πορτογαλία 10

3. Κροατία 3

4. Σουηδία 3

Στον τέταρτο όμιλο, ο Σέρχιο Ράμος συμπλήρωσε 177 συμμετοχές με την Εθνική Ισπανίας, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ για Ευρωπαίο παίκτη, μιας και ξεπέρσε τον Τζίτζι Μπουφόν, ενώ είναι πλέον δεύτερος στον κόσμο πίσω από τις 184 διεθνείς συμμετοχές του Αιγύπτιου Αχμέντ Χασάν

Κι όμως ο αμυντικός της Ρεάλ φρόντισε να συνδυάσει το ρεκόρ του μ’ ένα τραγικό βράδυ! Ήταν ο μοιραίος για την Εθνική Ισπανίας στο παιχνίδι με την Ελβετία, καθώς είδε τον Γιαν Ζόμερ να τον νικά δύο φορές από το σημείο του πέναλτι (στο 57΄ και στο 79΄)!

Η «ρόχα» βρέθηκε να χάνει από γκολ του Φρόιλερ στο 26΄ και τελικά έσωσε το βαθμό της ισοπαλίας στο 89΄, χάρη στον Χεράρδ Μορένο.

Το αποτέλεσμα αυτό επέτρεψε στη Γερμανία, που επικράτησε 3-1 της Ουκρανίας στη Λειψία με δύο γκολ του Βέρνερ, να ανέβει στην κορυφή του 4ου ομίλου της 1ης κατηγορίας και πλέον τα «πάντσερ» θα παίξουν για δύο αποτελέσματα στον «τελικό» της Τρίτης (17/11) με την Ισπανία στη Σεβίλλη.

Τα αποτελέσματα:

Γερμανία – Ουκρανία 3-1 (23′ Σανέ, 33′, 64′ Βέρνερ / 12′ Γιάρεμτσουκ)

Ελβετία – Ισπανία 1-1 (26′ Φρόιλερ / 89′ Μορένο)

Η βαθμολογία:

1. Γερμανία 9

2. Ισπανία 8

3. Ουκρανία 6

4. Ελβετία 3

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις