Σάββατο, 4 Μαΐ
22oC Αθήνα

Nιούκαστλ – Άστον Βίλα 5-1: Οι ανθρακωρύχοι ισοπέδωσαν την αντίπαλο τους

Nιούκαστλ – Άστον Βίλα 5-1: Οι ανθρακωρύχοι ισοπέδωσαν την αντίπαλο τους

Η Νιούκαστλ μπήκε με το δεξί στις υποχρεώσεις της στην Premier League, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με το ευρύ 5-1 της Άστον Βίλα σε μια επίδειξη δύναμης. 

Το σκορ άνοιξε στο 6΄ ο Σάντρο Τονάλι, ο οποίος συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο κοινό της νέας του ομάδας. Η απάντηση της Βίλα ήταν άμεση με τον Ντιαμπί να ισοφαρίζει στο 11.

Ωστόσο οι παίκτες της Νιούκαστλ ήταν αρκετά ανώτεροι και με τον Ισακ στο 16ο λεπτό πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ. Ο ίδιος παίκτης σκόραρε ξανά στο 58΄, ενώ ο Κάλουμ Γουίλσον στο 77 έκανε το 4-1.

Το τελικό 5-1 ήρθε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με τον Χάρβεϊ Μπαρνς να προσθέτει το κερασάκι στην τούρτα για την Νιούκαστλ, η οποία ισοπέδωσε την Άστον Βίλα, δείχνοντας πως και τη φετινή περίοδο θα έχει ρόλο πρωταγωνιστή στην Premier League. 

Από την πλευρά της η Άστον Βίλα η οποία θα αγωνίζεται φέτος στην Ευρώπη και συγκεκριμένα το Conference League, προβλημάτισε ιδιαίτερα με την εικόνα της, παρά το γεγονός πως το καλοκαίρι ξόδεψε αρκετά εκατομμύρια για μεταγραφές ποδοσφαιριστών. 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Newcastle United FC (@nufc)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις