Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Novibet: Δυναμική παρουσία στην εγχώρια αλλά και τη διεθνή ποδοσφαιρική σκηνή

Novibet: Δυναμική παρουσία στην εγχώρια αλλά και τη διεθνή ποδοσφαιρική σκηνή

Η πολυεπίπεδη στήριξη του αθλητισμού αποτελεί βασική προτεραιότητα για τη Novibet για όλες τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται, κάτι που η εταιρεία κάνει τόσο ως Μεγάλος Χορηγός αθλητικών ομάδων και διοργανώσεων, όσο και ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης. Στο πλαίσιο αυτό, από την αρχή του έτους η Novibet έχει προχωρήσει σε μία σειρά από χορηγικές συνεργασίες ιστορικών ποδοσφαιρικών συλλόγων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

5 χορηγικές συνεργασίες με ομάδες του Ελληνικού Πρωταθλήματος

Η Novibet ξεκίνησε δυναμικά τις χορηγικές της ενέργειες για το 2023 με ισχυρή παρουσία στην ελληνική ποδοσφαιρική σκηνή, ανακοινώνοντας την αποκλειστική συνεργασία της με την ΕΠΟ ως αποκλειστικός Χορηγός του Κυπέλλου Ελλάδος για τη σεζόν 2022-23. Μέχρι σήμερα επίσης, η Novibet έχει ανακοινώσει ήδη την έναρξη 5 νέων χορηγικών συνεργασιών με ποδοσφαιρικούς συλλόγους σε όλη τη χώρα.

Τον Ιούνιο, η Novibet ξεκίνησε μία κοινή πορεία με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, έναν σύλλογο με πλούσια ιστορία, ανακοινώνοντας την έναρξη της χορηγικής τους συνεργασίας, η οποία θα έχει διάρκεια τρία έτη. Με κοινό όραμα την υποστήριξη του υγιούς αθλητισμού, η Novibet στηρίζει την ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενισχύοντας τη δυναμική παρουσία της ομάδας. Ταυτόχρονα, Novibet και ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα υλοποιήσουν πρωτοβουλίες που στοχεύουν στο να αναδείξουν τον πολυδιάστατο ρόλο του ποδοσφαίρου και της αθλητικής άμιλλας, σχεδιάζοντας από κοινού μία σειρά διευρυμένων δράσεων που θα αναδείξουν τον κοινωνικό, πολιτιστικό και φιλανθρωπικό ρόλο του αγαπημένου αθλήματος.

Επίσης, η Novibet επέλεξε να χορηγήσει την ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ, για τα επόμενα δύο χρόνια, υποστηρίζοντας τον Σύλλογο με ενέργειες εντός του αγωνιστικού χώρου, αλλά και με κοινωνικό χαρακτήρα. Ήδη τον περασμένο Μάιο, η Novibet προχώρησε σε μία σημαντική δωρεά στο Ορφανοτροφείο Βόλου, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στην πόλη.

Στις χορηγικές συνεργασίες που υποστηρίζει η Novibet έρχεται να προστεθεί και αυτή της ΠΑΕ Ατρόμητος. Η θρυλική ομάδα του Περιστερίου, θα έχει ως συνοδοιπόρο για τρία χρόνια τη Novibet, ξεκινώντας την κοινή τους πορεία σε μία ξεχωριστή σεζόν, καθώς φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυσή της ομάδας.

Μια ακόμα χορηγική συνεργασία για την Novibet είναι και αυτή με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Η Novibet θα αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό του «Άγιαξ της Ηπείρου» για τα επόμενα δύο χρόνια, με κοινό όραμα να διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ να λάβει ακόμα υψηλότερες διακρίσεις.

Η Novibet ανακοίνωσε πως θα αποτελέσει το νέο Χρυσό Χορηγό των «Αρκάδων» του Αστέρα Τρίπολης για τα επόμενα 3 χρόνια. Κοινή επιθυμία είναι η συνεχής αναβάθμιση της ομάδας, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και σε καλύτερες επιδόσεις που αφορούν το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναγνωρίζοντας πως ο αθλητισμός έχει μια εξαιρετική δύναμη να φέρνει θετική αλλαγή στους ανθρώπους, η συνεργασία της Novibet με όλες τις ομάδες που χορηγεί θα επεκταθεί και εκτός αγωνιστικού χώρου, με ενέργειες που θα ενισχύσουν ευρύτερα τις τοπικές κοινωνίες, ώστε να στείλει μαζί με τους Συλλόγους ένα ηχηρό μήνυμα τόσο για ένα καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο, όσο και για μια καλύτερη κοινωνία.

Διεθνείς συνεργασίες σε Βραζιλία, Χιλή και Εκουαδόρ

Η επέκτασή της Novibet στη Λατινική Αμερική αποτελεί ένα βασικό σταθμό στη στρατηγική της εταιρείας, στο πλαίσιο της περαιτέρω διεθνοποίησης της δραστηριότητάς της. Βασικός στόχος αυτής της στρατηγικής είναι και η επένδυση στον τοπικό αθλητισμό κάθε χώρας στην οποία εισέρχεται η Novibet, με σημαντικές χορηγίες σε τοπικές ομάδες.

Τον περασμένο Μάρτιο, ταυτόχρονα με τη δυναμική της επέκταση στην αγορά της Βραζιλίας, η Novibet ανακοίνωσε ότι είναι πλέον και ο Μέγας Χορηγός της ιστορικής βραζιλιάνικης ομάδας “Fortaleza EC”, με στόχο την βελτίωση της αγωνιστικής της απόδοσης με την έναρξη της επόμενης σεζόν στην Brazilian Serie A.

Με αυτη τη συνεργασία της με μια από τις πιο σημαντικές τοπικές ποδοσφαιρικές ομάδες, η Novibet, η πρώτη 100% ελληνικών συμφερόντων εταιρεία Gametech, εδραιώνει περαιτέρω την παρουσία της στη Βραζιλία και εισέρχεται δυναμικά στην αθλητική κουλτούρα της χώρας ως ένας από τους βασικότερους υποστηρικτές του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου.

Επίσης, ο Μάρτιος του 2023 σηματοδότησε έναν ακόμη μήνα «σταθμό» για τη Novibet, καθώς η εταιρεία, ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας της στην αγορά της Χιλής με μία ακόμη δυναμική συνεργασία. Πιο συγκεκριμένα, η Novibet έγινε ο Βασικός Χορηγός των ποδοσφαιρικών συλλόγων Huachipato και Magallanes, και θα τους συνοδεύει τα επόμενα χρόνια σε όλους τους αγώνες, τόσο στο Εθνικό Πρωτάθλημα όσο και στο Copa Χιλής.

Την ίδια περίοδο, η Novibet ανακοίνωσε τη χορηγία της στην τοπική ομάδα Emelec Sport Club. Εστιάζοντας στη δέσμευσή της στον τοπικό αθλητισμό καθώς και στη σημασία που αποδίδει στην υποστήριξη ομάδων σε διεθνές επίπεδο, η Novibet προχώρησε και σε αυτήν τη χορηγική συνεργασία, στηρίζοντας την Emelec να δώσει τον καλύτερό της εαυτό σε όλους τους αγώνες, συμπεριλαμβανομένου του Εθνικού Πρωταθλήματος, του Conmebol Copa Sudamericana και του Copa Ecuador.

Μέσα από χορηγίες σε συλλόγους εντός και εκτός Ελλάδος, αλλά και την υλοποίηση στοχευμένων ενεργειών με θετικό κοινωνικό πρόσημο, η Novibet αποδεικνύει έμπρακτα την προσήλωσή της να αναδεικνύει και να προωθεί ενεργά τις αξίες του υγιούς αθλητισμού αλλά και της προσφοράς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις