Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Novibet – Χρυσός Χορηγός του φετινού Oceanman Greece

Novibet – Χρυσός Χορηγός του φετινού Oceanman Greece

Η Novibet έκοψε υπερήφανα την κορδέλα τερματισμού του φετινού Oceanman Greece υποστηρίζοντας ως Χρυσός Χορηγός την κορυφαία διεθνή διοργάνωση αγώνων κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης που, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Ανατολικής και του ΕΟΤ, φιλοξένησε στο γραφικό Οίτυλο στις 26 και 27 Ιουνίου 2021 εκατοντάδες αθλητές από όλον τον κόσμο.

Ο απολογισμός του φετινού Oceanman Novibet Greece περιλαμβάνει περισσότερους από 600 κολυμβητές από 35 χώρες, κρυστάλλινα νερά, πανέμορφα τοπία και μια άψογη διοργάνωση που απέδειξε ότι, παρά την περίοδο της υγειονομικής κρίσης που διανύουμε, η ασφάλεια αθλητών και θεατών είναι εφικτό να συνδυαστεί με μεγάλες αθλητικές συγκινήσεις.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που υποστηρίξαμε φέτος για πρώτη φορά το Oceanman Greece. Η χαρά μας αυτή ενισχύεται από την ευχάριστη υγειονομική συγκυρία που έκανε επιτρεπτή την επανέναρξη των αθλητικών εκδηλώσεων, υπό την τήρηση, βέβαια, όλων των αυστηρών πρωτοκόλλων που μας κράτησαν ασφαλείς», δήλωσε η Μαρία Καλαποθαράκου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Novibet. «Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συμμετέχοντες, τόσο για τις επιδόσεις όσο και για την ευγενή άμιλλα που ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της διοργάνωσης. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να στεκόμαστε στο πλευρό του υγιούς αθλητισμού, συνδράμοντας με κάθε δυνατό τρόπο σε διοργανώσεις που προάγουν το αθλητικό πνεύμα και ενισχύουν την αθλητική κοινότητα».

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, πέρα από τους αθλητές που προκρίθηκαν με εντυπωσιακά ρεκόρ στις κολυμβητικές διαδρομές των 2, 5 και 10 χιλιομέτρων, τον σεβασμό όλων κέρδισαν οι αθλητές ΑΜΕΑ, οι οποίοι διαγωνίστηκαν στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων. Την προσπάθειά τους στήριξε με την παρουσία της η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, η οποία παρέστη στους αγώνες και απηύθυνε ισχυρό μήνυμα σχετικά με τον αυτισμό και την εξάλειψη των διακρίσεων. Το αγωνιστικό πνεύμα των αθλητών ενίσχυσε με την παρουσία του ο αναγνωρισμένος κολυμβητής Δημήτρης Μάρκος λίγο προτού αναχωρήσει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις