Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Nτάνι Άλβες: Αποκαλύφθηκε ποιος πλήρωσε την εγγύηση για την αποφυλάκιση του Βραζιλιάνου

Nτάνι Άλβες: Αποκαλύφθηκε ποιος πλήρωσε την εγγύηση για την αποφυλάκιση του Βραζιλιάνου

Ο Ντάνι Άλβες αποφυλακίστηκε προσωρινά από τις φυλακές Βαρκελώνης στις οποίες κρατούταν, καθώς πληρώθηκε η εγγύηση του ενός εκατομμυρίου ευρώ που απαιτούταν, από ένα άγνωστο πρόσωπο.

Ο Ντάνι Άλβες την Δευτέρα(25/3/24) αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος από την φυλακή Brians 2 της Βαρκελώνης, καθώς καταβλήθηκε το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ που είχε οριστεί ως εγγύηση.

Μάλιστα αρκετοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν ποιος ήταν ο άνθρωπος που έδωσε τα χρήματα για να μπορέσει ο 40χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής να αποφυλακιστεί έστω και προσωρινά, με την απάντηση να δίνεται λίγες μέρες αργότερα.

Συγκεκριμένα όπως μεταδόθηκε από Βραζιλιάνικο Μέσο, ένα περιοδικό από την χώρα της Λατινικής Αμερικής ήταν αυτό το οποίο βοήθησε ώστε ο Άλβες να αποκτήσει ξανά την ελευθερία του, ωστόσο δεν γίνεται γνωστό το όνομα του.

Μάλιστα ως αντάλλαγμα ο Άλβες θα παραχωρήσει μια συνέντευξη στην οποία θα μιλήσει για τη ζωή του, με τον πρώην παίκτη των Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους, Παρί Σεν Ζερμέν να δέχεται χωρίς δεύτερη σκέψη.

Για την ιστορία ο Ντάνι Άλβες έχει κριθεί ένοχος σε πρώτο βαθμό από το Δικαστήριο της Βαρκελώνης, για φυλάκιση 4,5 χρόνων, καθώς ο ίδιος είχε προβεί σε σεξουαλική επίθεση σε βάρος μιας 23χρονης γυναίκας τον Δεκέμβριο του 2022 σε νυχτερινό κέντρο της πόλης.

Μάλιστα ο 40χρονος παλαίμαχος αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας βρισκόταν ήδη 14 μήνες φυλακή, από τον Ιανουάριο του 2023.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις