Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Nτιμπάλα: Αρνήθηκε τη φανέλα με το 10, λόγω Τότι

Nτιμπάλα: Αρνήθηκε τη φανέλα με το 10, λόγω Τότι
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Πάολο Ντιμπάλα αποκάλυψε ότι ο γενικός διευθυντής της Ρόμα, του πρότεινε τη φανέλα με το νούμερο 10, με τον Αργεντινό σταρ να αρνείται λόγω του Φραντζέσκο Τότι.

Ο Πάολο Ντιμπάλα, είναι πλέον παίκτης της Ρόμα, με τον Αργεντινό να θέλει να ηγηθεί στην προσπάθεια της ομάδας του Ζοζέ Μουρίνιο να πετύχει τους στόχους της.

Ο Αργεντινός αν και νέος μέλος των Ρωμαίων τίμησε τον θρυλικό ηγέτη της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, αρνούμενος να δεχτεί τη φανέλα με το νούμερο 10 που φόραγε ο άλλοτε αρχηγός της ομάδας.

Οι δηλώσεις του Ντιμπάλα

«Μίλησα με τον γενικό διευθυντή και με ρώτησε αν ήθελα να πάρω το νούμερο 10, το οποίο φυσικά είναι τόσο σημαντικό εδώ λόγω όλων όσων έκανε ο Φραντσέσκο Τότι», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:
«Πιστεύω ότι αυτή η φανέλα και αυτό το νούμερο πρέπει να παραμείνουν δικά του λόγω του τι σημαίνει για την πόλη και τους φιλάθλους. Τον ευχαρίστησα γιατί το να φοράει κάποιος μια τέτοια φανέλα απαιτεί πολύ σεβασμό και υπευθυνότητα.
Το βλέπω ακόμα σαν τη δική του φανέλα. Ίσως θα το φορέσω μια μέρα, αλλά προς το παρόν είμαι χαρούμενος που έχω το νούμερο 21, που είναι το νούμερο που φορούσα όταν πρωτοξεκίνησα να είμαι επιτυχημένος. Ελπίζω τώρα να αρχίσω να είμαι επιτυχημένος και εδώ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις