Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

O Kαρμέλο Άντονι χαρακτήρισε αποτυχία την παρουσία των ΗΠΑ στο Mundobasket

ΦΩΤΟ REUTERS.

O Καρμέλο Άντονι δεν μάσησε τα λόγια του μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής ΗΠΑ από την Γερμανία στον ημιτελικό του Mundobasket, με τον Αμερικανό μπασκετμπολίστα να ασκεί έντονη κριτική στην «team USA».

Ο τρις Ολυμπιονίκης Καρμέλο Αντονι σε δηλώσεις του επισήμανε πως οι αρμόδιοι φορείς να πράξουν τα απαραίτητα, προκειμένου η Εθνική ομάδα των ΗΠΑ να ανασυνταχτεί και να αλλάξει προσέγγιση όταν κατεβαίνει σε διοργανώσεις όπως το Mundobasket.

Ο πρώην παίκτης των Νιου Γιορκ Νικς ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί κανείς να πιέσει τους κορυφαίους Αμερικανούς να αγωνιστούν με την Εθνική ομάδα, ωστόσο σύμφωνα με τον ίδιο θα πρέπει να γίνει κάτι προκειμένου να παίρνουν μέρος όσο το δυνατόν περισσότεροι παίκτες.

«Όλοι τώρα πρέπει να σκεφθούν μια διαφορετική προσέγγιση για να κατακτήσουν τον τίτλο. Οι άλλοι παίκτες είναι καλύτεροι, το παιχνίδι γίνεται διεθνές, όλοι μπορούν να στεφθούν παγκόσμιοι πρωταθλητές.

Θα ήθελα να στέλνουμε την αφρόκρεμα κάθε φορά. Αλλά πρέπει να σεβαστούμε και τα παιδιά που είναι εδώ. Είναι επαγγελματίες παίκτες.

Δεν μπορείς να στέλνεις τη μεγάλη αρμάδα κάθε φορά. Πρέπει να τους κάνεις να παίξουν έτσι ώστε να μπορούν να προχωρήσουν σε διεθνές επίπεδο» ήταν τα λόγια του Καρμέλο Άντονι.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις