Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Μίτσελ θέλει στόπερ σε 10 ημέρες-Χάνει τον Μποτία!

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Μίτσελ θέλει σε 10 ημέρες ο νέος στόπερ που θα αντικαταστήσει τον Ερίκ Αμπιντάλ να βρίσκεται στον Πειραιά! Αλλωστε, στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο τραυματίστηκε και ο Μποτία και θέλει απαραιτήτως να ενισχυθεί άμεσα η “ερυθρόλευκη” άμυνα.

Ο Μποτία έχει υποστεί κάκωση έσω πλαγίου κι αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες!

Ο Μίτσελ είπε στην συνέντευξη Τύπου για:

Τη νίκη με τα γκολ του Μήτρογλου και τις δυσκολίες με τον Πανιώνιο: Ό,τι μπορούμε να κάνουμε, να είστε σίγουροι πως το κάνουμε. Σήμερα, παίξαμε με αρκετή ένταση αλλά μας έλλειπε το βάθος. Υπήρχε η αίσθηση που κινδυνεύαμε. Δεν υπήρχε σιγουριά λόγω του 1-0 όμως αυτό δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν αρκετά βαρύς και δεν γινόταν να έχουμε ακρίβεια όμως οι περισσότερες φάσεις έγιναν από εμάς. Ο αντίπαλος δεν έκανε ευκαιρίες.

Την συνεργασία με τον Αμπιντάλ και το εάν έχει καταλήξει στον διάδοχό του και τι χαρακτηριστικά θα έχει: Καταρχήν θέλω να σχολιάσω πως παρότι ο Ερίκ είχε πάρει την απόφαση να σταματήσει εδώ και δυο μήνες, συνέχισε μέχρι σήμερα να δουλεύει μαζί μας σαν επαγγελματίας. Εδώ και δυο μήνες ξεκινήσαμε την αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Έχουμε καταλήξει σε παίκτες που προτιμούμε. Έχουμε αρχίσει και διαπραγματεύσεις. Μέσα σε 10 ημέρες πρέπει να έχει λυθεί το θέμα γιατί μετά την αποχώρηση του Ερίκ και τον τραυματισμό του Μποτία πρέπει να υπάρξει παίκτης. Τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορείς να την προβλέψεις. Όταν είναι καταστάσεις εκτός επαγγελματικού και που έχουν να κάνουν με προσωπικά θέματα δεν γίνεται να κάνεις κάτι. Το ευτυχές πως ο Σιόβας είναι κάθε μέρα και καλύτερος. Σήμερα έκανε ένα πολύ καλό ματς. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Δεν είχε παίξει γιατί δεν ήταν σταθερός μετά τον τραυματισμό του. Και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτόν. Και εάν παίζει σαν σήμερα ακόμα πιο πολύ.

Τον Μήτρογλου και τα σημαντικά τέρματά του: Δεν θέλω να στηρίζω τον Μήτρογλου. Θέλω όλοι να είναι σε καλή κατάσταση για να αποδίδουν. Τον τελευταίο μήνα μοιάζει με τον Κώστα που όλοι θυμόμαστε. Όχι μόνο στα πράγματα που φαίνεται αλλά και γενικότερα στην συμπεριφορά του. Στο πως προσέχει τον εαυτό του. Το βάρος και την διατροφή του. Στο πως ήταν έφυγε από εδώ. Χρειαζόμαστε τον Κώστα και τα γκολ του. Είναι θεμελιώδης παίκτης για εμάς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε