Δευτέρα, 3 Ιουν.
31oC Αθήνα

Ο Μπέιλ “φέρνει” εχθρούς – Αλ Κάιντα κατά Τότεναμ!

Απειλητικό μήνυμα από την Αλ Κάιντα δέχτηκε η Τότεναμ ΦΩΤΟ REUTERS.
Απειλητικό μήνυμα από την Αλ Κάιντα δέχτηκε η Τότεναμ ΦΩΤΟ REUTERS.

Τα… τρελά ποσά που απαιτεί η Τότεναμ, προκειμένου να δώσει τον Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται ενόχλησαν Αλ Κάιντα – Απειλητικό τηλεφώνημα στο προπονητικό κέντρο των Λονδρέζων κατά του Ουαλού

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η Αλ Κάιντα έστειλε απειλητικό μήνυμα στην Τότεναμ, το οποίο αναφέρει, ” Ασυνείδητοι έμποροι. Οι Εβραίοι θα τιμωρηθούν για την απληστία τους από την οργή του Θεού και τον ήχο των όπλων”.

Μία άλλη… υπερβολική αντίδραση γύρω από την συγκεκριμένη υπόθεση έφερε στο φως της δημοσιότητας η “Daily Star”. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Μπέιλ δέχθηκε ένα απειλητικό τηλεφώνημα για τη ζωή του το απόγευμα της Κυριακής (4/8). Πηγές από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή τονίζουν πως το μήνυμα ήταν αρκετά ξεκάθαρο και για το λόγο αυτό θα το λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν τους.

Το εν λόγω τηλεφώνημα έγινε στο προπονητικό κέντρο της Τότεναμ και όπως είναι φυσικό ο ποδοσφαιριστής δεν ήταν παρών τη στιγμή της κλήσης. Ωστόσο φέρεται να έχει θορυβηθεί πολύ από το συμβάν, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί τα μέτρα ασφαλείας γύρω του.

Διαβάστε ακόμα…

Βίλας Μπόας: Ο Μπέιλ δεν πωλείται!

Προάγγελος…μετεγγραφής(;) – Δεν ακολούθησε την αποστολή της Τότεναμ ο Μπέιλ!

Συζητούν Ρεάλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ρονάλντο!

“Συμφώνησαν στα 120.000.000 ευρώ Ρεάλ και Τότεναμ για Μπέιλ”

“Χαμός” με Μπέιλ! Αποχώρησε απ’την προπόνηση και οδεύει προς Ρεάλ

Πάει για το “μπαμ” με Μπέιλ η Γιουνάιτεντ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε