Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ο Σάντος μίλησε ελληνικά! – “Είναι νίκη του ελληνικού λαού” (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Συγκινημένος από την πρόκριση της ελληνικής ομάδας στο Μουντιάλ ο Φερνάντο Σάντος μίλησε για πρώτη φορά στην γλώσσα μας μετά τον αγώνα με την Ρουμανία.

Αναλυτικά όσα είπε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα:

Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο κοντρολάραμε το ματς και το είχαμε φέρει στα μέτρα μας.

Στο δεύτερο αρχίσαμε με τις ίδιες διαθέσεις, να διαχειριστούμε το 1-0. Η Ρουμανία τα έδωσε όλα. Σε μία φάση χωρίς συνεννόηση δεχθήκαμε ένα περίεργο γκολ. Ηταν λογικό το παιχνίδι να αποκτήσει πολύπλοκες διαστάσεις για μας.

Αντιδράσαμε καλά πάντως γιατί είχαμε πολύ πάθος και καθαρό μυαλό χωρίς να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Δικαιωνόμαστε για την προσπάθεια από το αποτέλεσμα. Είναι αλήθεια βέβαια ότι η Ρουμανία δεν μας απείλησε με καθαρές ευκαιρίες.

Είχαμε αναλύσει πολύ καλά τον αντίπαλο και τα ευάλωτα σημεία του. Και την Κυριακή κάναμε κλειστή προπόνηση για να δοκιμάσουμε κινήσεις στην πλάτη της άμυνας. Σήμερα ξέραμε ότι η Ρουμανία θα ανέβαινε ψηλά και είπαμε να το εκμεταλλευτούμε. Δούλεψε αυτό.

Ολα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Σε 26 επίσημα παιχνίδια έχουμε χάσει μόνο τρεις φορές. Αλλη μία ήττα σε φιλικό. Δεχόμαστε πολύ δύσκολα γκολ και γι’ αυτό είχαμε αυτοπεποίθηση για την πρόκριση.

Το παιχνίδι για τη Ρουμανία ήταν πολύ σημαντικό γιατί είχε καιρό να προκριθεί σε Μουντιάλ. Ισως να μπορέσει να προκριθεί στο επόμενο Euro. Για την κλήρωση; Τώρα που προκριθήκαμε ας έρθει όποιος να ‘ναι.

Στο τέλος μίλησε και στα Ελληνικά! “H η πρόκριση ανήκει στον ελληνικό λαό. Συγχατητήρια στους παίκτες μου γι’ αυτά τα δύο παιχνίδια που ήταν φανταστικά. Πάμε…Brazil!”.


Ο ξένος Τύπος αποθεώνει την ελληνική ομάδα

Ο Σάντος μίλησε ελληνικά! – “Είναι νίκη του ελληνικού λαού”

Δάκρυσε ο Καραγκούνης! “Ήταν οι δυσκολότερες μέρες στην καριέρα μου”

“Ελλάς ολέ, ολε”- Οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια της Εθνικής(VIDEO)

Έξαλλοι πανηγυρισμοί στο Βουκουρέστι για την πρόκριση της Εθνικής(PHOTOS)

Ο Μήτρογλου ξέρει από… σάμπα! Στο Μουντιάλ η Εθνική

“Σοκ” με Σιόβα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε