Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Σιζέφσκι, ο Γιαννάκης και το… μάθημα απ’την Ελλάδα! (VIDEO)

Ο Σιζέφσκι, ο Γιαννάκης και το… μάθημα απ’την Ελλάδα! (VIDEO)

Ο Μάικ Σιζέφσκι αναφέρθηκε στην Εθνική μας, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του νικηφόρου αγώνα των ΗΠΑ επί της Σλοβενίας και την οποία “ολοκλήρωσε” για να πάει να χαιρετήσει τον Παναγιώτη Γιαννάκη

“Είναι πάντα ωραία να έχουμε συνέντευξη τύπου, αλλά στην αίθουσα βρίσκεται ένας από τους καλύτερους προπονητές και ένας από τους καλύτερους μου φίλους είναι ακόμη πιο ωραία. Είναι πιο εμφανίσιμος από μένα και για αυτό πάντα ζηλεύω. Κόουτς Γιαννάκη σε ευχαριστώ πολύ που είσαι εδώ”, τόνισε ο τεχνικός των ΗΠΑ, στην αρχική του τοποθέτηση

Σε ερώτηση που του τέθηκε από Έλληνα δημοσιογράφο, για το επίπεδο των Αμερικανών και το εάν μπορούν να θεωρηθούν μία ανίκητη ομάδα ο Μάικ Σιζέφσκι θυμήθηκε την… Εθνική μας.

“Δεν είμαστε ανίκητοι. Είμαστε μία νέα ομάδα που θέλει τον χρόνο της. Είναι δύσκολο να κερδίζεις σε αυτό το επίπεδο. Το ξέρω από το 2006. Ήταν ένα μάθημα που πήραμε. Η Ελλάδα μας έμαθε πώς πρέπει να παίζουμε στις διεθνείς διοργανώσεις”, σχολίασε δίχως δισταγμό ο προπονητής των Αμερικανών.

Μετά από κάποιες ερωτήσεις ο Σιζέφσκι έβαλε τέλος στην συνέντευξη για να βρεθεί κοντά στον Γιαννάκη: “Τελειώνουμε εδώ την συνέντευξη. Θέλω να πω ένα γεια στον φίλο”. Ο Σιζέφσκι κατέβηκε από το πάνελ, αγκάλιασε τον “δράκο”

Διαβάστε ακόμα…

Από άλλο… πλανήτη! Οι ΗΠΑ “τσάκισαν” τη Σλοβενία

Λιθουανία για… μετάλλιο – “Εκτέλεσε” την Τουρκία

Στους… κορυφαίους του ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε