Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

“Ο Σουμάχερ είχε κάμερα στο κράνος”! Καταθέτουν ο γιος και ο φίλος του

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Νέα διάσταση στο ατύχημα που είχε ο Μίχαελ Σουμάχερ το μεσημέρι της Κυριακής κάνοντας σκο δίνει η τοπική εφημερίδα της Γκρενόμπλ «Le Dauphine».

Σύμφωνα, λοιπόν, με την «Le Dauphine» ο Μίκαελ Σουμάχερ είχε μια φορητή κάμερα πάνω στο κράνος του το Σάββατο κάνοντας σκι στο Μεριμπέλ. Ωστόσο, το αν η κάμερα ήταν ενεργοποιημένη την ώρα του ατυχήματος ή αν υπάρχουν διαθέσιμα πλάνα για τις ανακριτικές αρχές, παραμένει άγνωστο. “Οι αρχές του Αλμπερτβίλ που έχουν αναλάβει την έρευνα αρνούνται να σχολιάσουν την πληροφορία”, αναφέρει η εφημερίδα στο σάιτ της.

«Πρώτα θα συζητήσουμε τα ευρήματα της έρευνας με την οικογένεια (σ.σ. του Σουμάχερ) και στη συνέχεια με τον Τύπο», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Πατρίκ Κουίνσι, μέλους των αρχών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές συνεχίζουν την προσπάθεια «συλλογής στοιχείων».

Παράλληλα, στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως εκπρόσωποι των Αρχών  πήγαν το απόγευμα της Παρασκευής στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, στο οποίο νοσηλεύεται ο «Σούμι», προκειμένου να πάρουν κατάθεση από τον 14χρονο γιο του, Μικ και έναν φίλο του μιας και τα δύο παιδιά ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο ατύχημα, καθώς έκαναν σκι μαζί με τον Μίχαελ.

Την ίδια ώρα συγκινητική είναι η στήριξη του κόσμου, ανήμερα των 45ων γενεθλίων του Σούμι. Εκατοντάδες άνθρωποι από το πρωί βρίσκονται στο πλευρό του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της formula 1, ενώ η έλευση της νύχτας φανέρωσε μία ακόμα κίνηση συμπαράστασης – μήνυμα μέσω προτζέκτορα που εμφανίζεται στη πρόσοψη του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ και αναφέρει: «Σούμι, μείνε δυνατός, συνέχισε να μάχεσαι»!

Η στήριξη που έδειξε ο κόσμος στον Σουμάχερ συγκίνησε την οικογένεια, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση στο προσωπικό σάιτ του 45χρονου πρώην πιλότου.

Αναλυτικά: «Είμαστε συγκινημένοι! Η απίστευτη συμπαράσταση που είχαμε σήμερα από τους υποστηρικτές της Ferrari έξω από το νοσοκομείο, μας συγκίνησε και έφερε δάκρυα στα μάτια μας. Είμαστε ευγνώμονες για όσα έκαναν αλλά και για τις θερμές και συγκινητικές ευχές για ταχεία ανάρρωση του Μίχαελ, που λαμβάνουμε από κάθε άκρη του κόσμου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εκατοντάδες έξω από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Σουμάχερ (PHOTOS+VIDEO)


Ελπίζουν σε ένα θαύμα ανήμερα των γενεθλίων του Σουμάχερ

Το μήνυμα της οικογένειας του Σουμάχερ: Είναι μαχητής!

Η ανάλυση του ατυχήματος του Σουμάχερ (ΦΩΤΟ)

Ο Σουμάχερ τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να σώσει ένα παιδί – Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες πριν και μετά το ατύχημα του «Σούμι»

Το φυλαχτό στο προσκεφάλι του Μίκαελ Σουμάχερ

Φωτογραφία-σοκ! Εδώ χτύπησε ο Σουμάχερ – Η πρώτη φωτογραφία από το ατύχημα

Παραμένει σε κώμα ο Σουμάχερ – Η προφητική δήλωση λίγο πριν το ατύχημά του στις Άλπεις

Τα… προφητικά λόγια του Μίκαελ Σουμάχερ!

Όλοι δίπλα στον Μίκαελ Σουμάχερ – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τη ζωή του Μίκαελ Σουμάχερ – Τραυματίστηκε, προσπαθώντας να σώσει φίλο του

Μεγάλη ανατροπή! Ο Σουμάχερ χαροπαλεύει γιατί προσπάθησε να γλιτώσει ένα φίλο του

Ντύθηκε παππάς για να δει τον Σουμάχερ!

Αχτίδα αισιοδοξίας για Σουμάχερ: Μικρή βελτίωση μετά από νέα εγχείρηση – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες – “Δε μπορούμε να πούμε πως ξεπέρασε τον κίνδυνο”

Το συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο της Equipe για τον Σουμάχερ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε