Σάββατο, 4 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ο Θωμάς Μαύρος μιλάει στο NewsIt για τη σύλληψή του

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το NewsIt εντόπισε τον Θωμά Μαύρο λίγο μετά τη σύλληψή του και ο ίδιος μας μίλησε μέσα από το περιπολικό που τον μετέφερε από την Ευελπίδων στο κελί του αστυνομικού τμήματος της Γλυφάδας, όπου θα διανυκτερεύσει.

Η είδηση της σύλληψης του μεγάλου άσου του παρελθόντος και πρώην προέδρου της ΑΕΚ “έσκασε” σαν βόμβα. Και σαν μην έφτανε αυτό, η ανακρίτρια δεν πρόλαβε να τον δει, με αποτέλεσμα να παραταθεί η ταλαιπωρία του και να αναγκαστεί -όπως μας είπε- να διανυκτερεύσει σε αστυνομικό τμήμα.

To NewsIt επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά και ο ίδιος δεν στάθηκε μόνο στην επιβεβαίωση της είδησης: “Αυτή τη στιγμή που μιλάμε μεταφέρομαι συνοδεία αστυνομικών στο τμήμα της Γλυφάδας. Δεν φτάνει που βρέθηκα μπλεγμένος, με ταλαιπωρούν επιπλέον.”

Τα χρέη αφορούν στη δίμηνη θητεία του στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ ΑΕΚ. “Εγώ τους είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι ήρθα για να βοηθήσω. Δεν ήθελα να υπογράφω τίποτα; πριν αυτό ελεγχθεί από νομικούς για να είναι όλα εντάξει. Εγώ βοηθούσα, αλλά κάποιοι δεν πλήρωναν ΙΚΑ, ΦΠΑ και ένα σωρό άλλα πράγματα. Και τώρα βρίσκομαι μπλεγμένος και ταλαιπωρούμαι από πάνω”

Ο Θωμάς Μαύρος προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμος, ωστόσο… “Ντρέπομαι για όλα αυτά. Αλλά περισσότερη ντροπή πρέπει να νιώθουν αυτοί που οδήγησαν τα πράγματα σε αυτό το σημείο. Πήγα στην Ευελπίδων, δεν με είδε η ανακρίτρια, είμαι νηστικός και τώρα με πάνε στο… κελί μου” μας είπε συντετριμμένος. “Αύριο στις 11 το πρωί είναι προγραμματισμένο να απολογηθώ” κατέληξε.

Μάκης Μπεκιάρης

Διαβάστε ακόμα…

Συνελήφθη για χρέη της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Θωμάς Μαύρος

Μπήκαν μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ)

Στην ΑΕΚ Κολοβέτσιος και Ανέστης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε