Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

O Xάρι Μαγκουάιρ και ο Αντρέ Ονάνα «λύτρωσαν» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πέρασε από τη Λισαβόνα η Ρεάλ Σοσιεδάδ

O Xάρι Μαγκουάιρ και ο Αντρέ Ονάνα «λύτρωσαν» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πέρασε από τη Λισαβόνα η Ρεάλ Σοσιεδάδ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε τη πρώτη της νίκη στο φετινό Champions League επικρατώντας με σκορ 1-0 σε βάρος της Κοπεγχάγης, με τον Χάρη Μαγκουάιρ να σκοράρει και τον Αντρέ Ονάνα να αποκρούει πέναλτι στις καθυστερήσεις. Σημαντικό βήμα πρόκρισης για την Ρεάλ Σοσιεδάδ που επικράτησε στην έδρα της Μπενφίκα 1-0.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από δύο σερί ήττες, έμεινε «ζωντανή» στη μάχη της πρόκρισης, νικώντας δια πυρός και σιδήρου την εξαιρετικής Κοπεγχάγη με το γκολ του Χάρι Μαγκουάιρ, ενώ η Ρεάλ Σοσιεδάδ κέρδισε και την Μπενφίκα εκτός έδρας και έκανε άλμα πρόκρισης για τους 16 της διοργάνωσης.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  – Κοπεγχάγη 1-0

Η Γιουνάιτεντ ζορίστηκε αρκετά απέναντι στους Δανούς και αυτό το μαρτυρά το τελικό σκορ. Ο Χάρι Μαγκουάιρ εξιλεώθηκε για τα λάθη του στους προηγούμενους αγώνες, με τον Άγγλο διεθνή στόπερ στο 72ο λεπτό να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ του αγώνα. Η Κοπεγχάγη στις καθυστερήσεις κέρδισε πέναλτι, με τον Ονάνα να αποκρούει την εκτέλεση του Λάρσον και να γίνεται με αυτό τον τρόπο ο ήρωας της ομάδας του.

 

Μπενφίκα – Ρεάλ Σοσιεδάδ

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ παρέμεινε αήττητη στο φετινό Champions League με τους Βάσκους μάλιστα να πετυχαίνουν μια νίκη η οποία μπορεί να τους αποφέρει σε πολύ μεγάλο βαθμό την πρόκριση στην επόμενη φάση. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε από τον Μπράις Μέντες στο 73ο λεπτό του αγώνα, έπειτα από όμορφη ενέργεια του Μπαρενετσέα.

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Γαλατασαράι – Μπάγερν Μονάχου 1-3
(30΄ πέν. Ικάρντι – 8΄ Κομάν, 73΄ Κέιν, 79΄ Μουσιάλα)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κοπεγχάγη 1-0

(73΄Μαγκουάιρ)

Βαθμολογία

  1. Μπάγερν 9
  2. Γαλατασαράι 4
  3. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3
  4. Κοπεγχάγη 1

4ος ΟΜΙΛΟΣ
Ίντερ – Σάλτσμπουργκ 2-1
(19΄ Σάντσες, 64΄ πέν. Τσαλχάνογλου – 57΄ Γκλουκ)

Μπενφίκα – Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-1

(63΄Μπράις Μέντες)

Βαθμολογία

  1. Ίντερ 7
  2. Σοσιεδάδ 4
  3. Σάλτσμπουργκ 3
  4. Μπενφίκα 0

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις