Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ο Ζούνιορ “Χ”τύπησε στο τέλος – Ισόπαλοι Πανιώνιος και Εργοτέλης

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Οι Νεοσμυρνιώτες κράταγαν τη νίκη στα χέρια τους αλλά ο Ζούνιορ Σίλβα είχε διαφορετική άποψη και με γκολ στο 90′ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Το ματς στη Νέα Σμύρνη προσέφερε έντονες συγκινήσεις σε όσους το παρακολούθησαν. Η αρχή ήταν άκρως εντυπωσιακή με το καταπληκτικό γκολ του Ριέρα από το κέντρο του γηπέδου. Ο Ισπανός είδε λίγο έξω τον Πίρσον και αυτό ήταν αρκετό για να του δώσει την ευκαιρία να σημειώσει ένα γκολ… ποίημα.

Δείτε το εκπληκτικό γκολ του Ριέρα από τη σέντρα

Ο Πανιώνιος είχε την υπεροχή σε όλο το πρώτο μέρος, χωρίς πάντως να απειλήσει ιδιαίτερα. Στο δεύτερο μέρος ο Εργοτέλης μπήκε δυνατά και ο Φραγκουλάκης θέλησε να κλέψει τη δόξα του Ριέρα και με εκπληκτικό μακρινό σουτ, ισοφάρησε.

Οι δύο ομάδες διεκδίκησαν το γκολ που ίσως τους έδινε τη νίκη και ο Πανιώνιος ήταν αυτός που το βρήκε με τον Κουμορτζί στο 72.

Ο Γκανέζος μέσος έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 81′ όταν νικήθηκε στο τετ α τετ και αυτό τελικά το πλήρωσε η ομάδα του αφού στις καθυστερήσεις ο Ζούνιορ Σίλβα πήρε τη μπάλα από την απομάκρυνση του Σιδεράκη και έγραψε το τελικό 2-2.

Πανιώνιος: Σιδεράκης, Κρκβέλια, Ομο, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Γουνδουλάκης (74′ Μιλοβάνοβιτς), Κουμορτζί, Σάμαρης, Ριέρα, Εστογιανόφ, Γιόνσον.

Εργοτέλης
: Πίρσον, Γιοβάνοβιτς, Χίμπλινγκερ, Βίσιο, Κουτσιανικούλης (77′ Κυριακίδης), Ρομάνο, Μπέτο (51′ Λεάλ), Σίλβα, Ολίσε (51′ Φραγκουλάκης), Μπούντιμιρ, Σασιασβίλι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε