Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

O Μαντί Καμαρά έμεινε εκτός αποστολής της Γουινέας για πειθαρχικό παράπτωμα

O Μαντί Καμαρά έμεινε εκτός αποστολής της Γουινέας για πειθαρχικό παράπτωμα

Ο Μαντί Καμαρά έμεινε εκτός αποστολής από την αναμέτρηση της Γουινέας με τη Ναμίμπια. Ο μέσος του Ολυμπιακού είδε το παιχνίδι της χώρας του από την κερκίδα, καθώς όπως αναφέρουν τα μέσα της Γουινέας υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Αρχικά τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Καμαρά είχε καλέσει μία γυναίκα στο δωμάτιο του. Ωστόσο, το «veracitecachee» αποκάλυψε ότι ο 24χρονος χαφ είχε καλέσει στο δωμάτιό του μια γυναίκα αλλά και έναν άντρα δημοσιογράφο, ο οποίος έκανε την παρακάτω δήλωση.

«Η Φατουματά Ντζιγό και εγώ πήγαμε στο ξενοδοχείο παρέα. Πήγαμε στο ξενοδοχείο για να δούμε τον Καμαρά και να μας δώσει εμφανίσεις. Ήταν και ο Κανέ επίσης, μας έδωσαν εμφανίσεις. Εγώ είχα του Κανέ εμφάνιση και πήρα μία για τον μικρό αδερφό μου. Ό,τι κάναμε, το κάναμε παρέα. Μετά φύγαμε για τα σπίτια μας και όταν έφτασα στο δικό μου πήρα την Ντζιγό να δω αν είχε φτάσει και αυτή. Όλοι αυτοί που λένε πράγματα, το κάνουν για να μας θίξουν. Η Ντζιγό δεν πήγε πουθενά μόνη της», ανέφερε ο δημοσιογράφος που ήταν παρών στο ξενοδοχείο.

Ο προπονητής της Γουινέας ήταν ενοχλημένος από το παράπτωμα του Μαντί Καμαρά, ο οποίος με την κίνηση αυτή παραβίασε και το υγειονομικό πρωτόκολλο, αφού ήρθε σε επαφή με ανθρώπους εκτός της αποστολής της ομάδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις