Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

O Ματίας Αλμέιδα στο στόχαστρο της Λάτσιο σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα

O Ματίας Αλμέιδα στο στόχαστρο της Λάτσιο σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται στο στόχαστρο της Λάτσιο, καθώς ο σύλλογος της Ρώμης βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και έχει τον Αργεντινό τεχνικό της ΑΕΚ στα ραντάρ του.

Η Λάτσιο μετά την παραίτηση του Μαουρίτσιο Σάρι βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, με τον Ματίας Αλμέιδα να είναι ένα από τα ονόματα που απασχολεί τους «λατσιάλι» όπως αναφέρει η «Gazzetta dello Sport».

Ο Αργεντινός τεχνικός της Ένωσης είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει η διοίκηση του συλλόγου, με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο ωστόσο να αποτελεί το νούμερο ένα στόχο της Λάτσιο σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ.

«Το όνειρο της Λάτσιο ονομάζεται Σέρτζιο Κονσεϊσάο, που στο τέλος της σεζόν θα κλείσει τη θητεία του στην Πόρτο μετά από επτά χρόνια.

Εκτός από τον Κονσεϊσάο υπάρχει ακόμη ένας παλιός παίκτης της Λάτσιο από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 που παρακολουθείται με προσοχή: ο νυν προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα. Κα εκείνος θα ήταν μία λύση που θα ευχαριστούσε πολύ τον κόσμο της ομάδας» αναφέρει χαρακτηριστικά η ιταλική ιστοσελίδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις