Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

O Νόβακ Τζόκοβιτς αγριοκοίταξε τον Κάμερον Νόρι – Χτύπησε άθελά του τον Σέρβο με smash

O Νόβακ Τζόκοβιτς αγριοκοίταξε τον Κάμερον Νόρι – Χτύπησε άθελά του τον Σέρβο με smash
Reuters

Έτοιμος να κάνει… ντου στον Κάμερον Νόρι ήταν ο Νόβακ Τζόκοβιτς, κατά την αναμέτρηση των δυο αθλητών για τους “16” του Internazionali BNL d’ Italia, που γίνεται στη Ρώμη.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε με 6-3, 6-4 του Κάμερον Νόρι (Νο.13) σε 89 λεπτά και έκλεισε θέση στα προημιτελικά του Internazionali BNL d’ Italia, με τον Σέρβο τενίστα να βγάζει… νεύρα, μετά από μια κίνηση του αντιπάλου του.

Στην διάρκεια του τρίτου game του δεύτερου σετ, ο Τζόκοβιτς πρόλαβε ένα drop shot, όπως και ο αντίπαλός του, για να επιστρέψει το μπαλάκι με “άτσαλο” τρόπο. Ο Σέρβος φάνηκε να παρατάει τη φάση, γυρίζοντας την πλάτη στο φιλέ, ενώ ο Νόρι έκανε ένα smash και έστειλε το μπαλάκι στο πόδι του αντιπάλου του.

Ο Κάμερον Νόρι σήκωσε το χέρι ζητώντας συγγνώμη, αλλά είχε γυρίσει την πλάτη αι δεν μπόρεσε να δει το “δολοφονικό” βλέμμα που του έριξε ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος αγριοκοίταξε παρατεταμένα τον αντίπαλό του και κούνησε το κεφάλι του, δείχνοντας την ενόχληση που είχε.

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, ήταν πρόθυμος να εξηγήσει: «Είδα το ριπλέι και ίσως μπορείς να πεις ότι δεν με χτύπησε εσκεμμένα. Δεν ξέρω αν με είδε, αλλά περιφερειακά πάντα μπορείς να δεις που βρίσκεται ο παίκτης στο court. Η μπάλα πήγαινε αργά και ήταν πολύ κοντά στο φιλέ. Γύρισα την πλάτη μου διότι ο πόντος είχε τελειώσει για μένα».

Και συνέχισε: «Ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων. Από την αρχή έκανε πράγματα τα οποία επιτρέπονται. Επιτρέπεται να πάρει ιατρικό τάιμ άουτ, επιτρέπεται να χτυπήσει τον παίκτη, επιτρέπεται να λέει “come on” στη μούρη σχεδόν σε κάθε πόντο από την αρχή του αγώνα. Στα αποδυτήρια εμείς οι παίκτες ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι fair play, δεν συμπεριφερόμαστε έτσι μεταξύ μας. Επιτρέπεται, όμως. Τα πάω πολύ καλά με τον Κάμερον, έχουμε προπονηθεί και μαζί. Είναι πολύ καλό παιδί εκτός γηπέδου και γι’ αυτό δεν καταλαβαίνω τη συμπεριφορά του. Έφερε τη φλόγα και εγώ απάντησα. Δεν πρόκειται να επιτρέψω σε κάποιο που φέρεται έτσι να μου λυγίσει το κεφάλι. Θα απαντήσω. Αυτό είναι. Ό,τι συμβαίνει στο court, όμως, το αφήνουμε εκεί και προχωράμε».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις