Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

O Ολυμπιακός «κλείνει» Φαντιγκά και περιμένει κρούση από Φενέρ για Τικίνιο σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα

O Ολυμπιακός «κλείνει» Φαντιγκά και περιμένει κρούση από Φενέρ για Τικίνιο σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα
ΦΩΤΟ Youtube

Τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν, Μπαντιουγκού Φαντιγκά, είναι κοντά στο να «κλείσει» ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, ενώ την ίδια στιγμή οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως η Φενέρμπχατσε ενδιαφέρεται για τον Τικίνιο.

Η περίπτωση Αγκιμπού Καμαρά, που ήρθε ως «κομμένος» από την Λιλ το περασμένο καλοκαίρι και κάνει «θαύματα» στον Ολυμπιακό, έχει ανοίξει την… όρεξη στους Πειραιώτες, όπως φαίνεται.

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Μπαντουγκού Φαντιγκά, που ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός είχε έξι συμμετοχές με του Παριζιάνους τη σεζόν 2020/21 και μετά άλλες τέσσερις με την Μπρεστ, όπου παραχωρήθηκε δανεικός, αλλά ψάχνεται ώστε να βρει ομάδα που θα του δώσει παραπάνω ευκαιρίες.

Από εκεί και πέρα ενδιαφέρον φαίνεται να υπάρχει και για παίκτες του Ολυμπιακού από το εξωτερικό. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η πορτογαλική «Record», η Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρεται για τον Βραζιλιάνο επιθετικό, που είχε σκοράρει κατά της στο Φάληρο για το ματς των ομίλων του Europa League, αλλά δεν έχει κάνει ακόμα επίσημη κίνηση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις