Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

«O Παναθηναϊκός απέσυρε την πρόταση για τον Αντούνα» λένε στο Μεξικό – Η ανάρτηση του παίκτη

«O Παναθηναϊκός απέσυρε την πρόταση για τον Αντούνα» λένε στο Μεξικό – Η ανάρτηση του παίκτη
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι δεν κατέληξε σε συμφωνία με την Κρουζ Αζούν για τον Ουριέλ Αντούνα και στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να μην κρύβει την απογοήτευσή του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Μεξικό, ο Παναθηναϊκός απέσυρε την πρότασή του για τον Αντούνα και εξετάζει τον Κορεάτη Σανγκ-Χο Να για την ενίσχυσή του στα εξτρέμ. Πιο συγκεκριμένα, γνωστός ρεπόρτερ έγραψε στο twitter τα εξής: «Ο Ουριέλ Αντούνα δεν θα παίξει στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός απέσυρε την προσφορά του και πάει για την επιλογή Β, τον Νοτιοκορεάτη Σανγκ-Χο Να. Ζήτησε γελοία ποσά και κατέληξε να μπλοκάρει την έξοδο του παίκτη».

Λίγο αργότερα μάλιστα, ο ίδιος ο Αντούνα, έκανε δική του ανάρτηση στα social media, η οποία και φαίνεται ότι αφορά στο συγκεκριμένο θέμα. Ο διεθνής εξτρέμ τόνισε χαρακτηριστικά: «Το έκαναν. Τελικά το έσπασαν. Τελικά νίκησαν. Κατέστρεψαν κάποιον, κάποιον που ήταν πάντα χαρούμενος, που πάντα χαμογελούσε. Κάποιος που δεν του άξιζε το μίσος. Κάποιος που δεν έκανε τίποτα άλλο από το να διασκεδάσει το κοινό του. Κάποιος που αγάπησε με όλη του την καρδιά. Κάποιος που ήξερε πώς να παραμείνει δυνατός. Τον πλήγωσες, του πήρες την ευτυχία».

Όσον αφορά δε, τον Νοτιοκορεάτη Σανγκ-Χο Να, πρόκειται για διεθνή εξτρέμ της Σεούλ, ο οποίος αγωνίστηκε με την εθνική του ομάδα και στο πρόσφατο Μουντιάλ του Κατάρ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις