Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

O πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης πρότεινε να… δοθεί το Champions League στην ομάδα του

O πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης πρότεινε να… δοθεί το Champions League στην ομάδα του
ΦΩΤΟ Reuters

Πρωταθλήτρια Ευρώπης πρέπει να στεφθεί η Ατλέτικο Μαδρίτης, σύμφωνα με τον πρόεδρο των “ροχιμπλάνκος”, Ενρίκε Θερέθο, αν και εφόσον δεν συνεχιστεί η φετινή διοργάνωση του Champions League.

Η UEFA μπορεί να ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο ώστε να ολοκληρωθεί το φετινό Champions League, καθώς ο κορονοϊός έχει στενέψει πολύ τα χρονικά περιθώρια, ενώ φυσικά και τα μέτρα προστασίας αποτελούν μεγάλο ζήτημα, αλλά ο στην Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται πως έχουν βρει τη λύση….

Θυμίζουμε πως το πιθανότερο σενάριο για το Champions League είναι η διεξαγωγή ενός Final-8, σε μία πόλη (Η Λισαβόνα φαίνεται να έχει το προβάδισμα) με νοκ-άουτ αγώνες, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα επίσημα, οπότε ο πρόεδρος της Ατλέτικο σκέφτηκε να προτείνει κάτι… επαναστατικό.

Να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης η ομάδα που απέκλεισε την προηγούμενη πρωταθλήτρια Ευρώπης. Εν προκειμένων βέβαια εκτός από “επαναστατικό” αυτό που πρότεινε είναι και βολικό, αφού η Ατλέτικο ήταν αυτή που έκανε τη μεγάλη έκπληξη και απέκλεισε την Λίβερπουλ στη φάση των “16”.

“Έχουν μείνει μερικά νοκ άουτ για τους 16, τα προημιτελικά, τα ημιτελικά και ο τελικός. Καταλαβαίνω πως η UEFA προσπαθεί να συγκεντρώσει όλα τα παιχνίδια σε μία πόλη. Υπάρχουν συζητήσεις για την Πορτογαλία, την Ισπανία και να γίνει στη συνέχεια ένα Final-8. Ωστόσο, προς το παρόν, δεν υπάρχει κάτι επίσημο.

Αν επικεντρωθούμε στη Μαδρίτη, τότε στο υποθετικό σενάριο που το Champions League δεν ολοκληρωθεί εξαιτίας του κορονοϊού, θα πρέπει πρωταθλήτρια να αναδειχθεί η ομάδα που απέκλεισε την πρωταθλήτρια, δηλαδή η Ατλέτικο τη Λίβερπουλ” δήλωσε ο Ενρίκε Θερέθο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις