Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

O Ρόκα “βλέπει” Βαρέλα για αντί-Ινσούα

O Ρόκα “βλέπει” Βαρέλα για αντί-Ινσούα

Την περίπτωση του Φρανθίσκο Βαρέλα “τσεκάρει” ξανά ο Παναθηναϊκός, για την αντικατάσταση του Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους “πράσινους” το προσεχές καλοκαίρι. 

Ο Τσάβι Ρόκα είχε τον Φρανθίσκο “Πάκο” Βαρέλα στις πρώτες μεταγραφικές επιλογές του τον Γενάρη, για τον “αντικαταστάτη” του Εμάνουελ Ινσούα στο αριστερό άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού, όταν η πλευρά του Αργεντινού μπακ είχε “θαμπωθεί” από τα… πετροδόλαρα της Αλ Ουάχντα και σκεφτόταν το ταξίδι στα Η.Α.Ε.

Ο “Πότσο” εντέλει παρέμεινε στο «Γ. Καλαφάτης» (τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι και το τέλος του συμβολαίου του) και ο 46χρονος τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» έχει αρχίσει να ψάχνει τον διάδοχο του Ινσούα, ξαναβγάζοντας από το… συρτάρι το όνομα του Ισπανού αριστερού μπακ, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Μπελενένσες.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Ισπανία, οι επαφές του Ρόκα με την πλευρά του «Πάκο» Βαρέλα είναι πλέον σε προχωρημένο επίπεδο, σε σημείο που ο 26χρονος μπακ να φαντάζει αυτή τη στιγμή ως ένα από τα μεγάλα “φαβορί” για τη θέση του αριστερού μπακ, που αναμένεται να “αδειάσει” με την επικείμενη αποχώρηση του “Πότσο”.

Περισσότερα βεβαίως θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ημέρες μετά και την επιστροφή του Καταλανού τεχνικού διευθυντή από τη Βαρκελώνη στην Αθήνα (αναμένεται στο “Ελ. Βενιζέλος” τα ξημερώματα της Πέμπτης 21/05, με ενδιάμεση στάση στις Βρυξέλλες), όταν και θα ενημερώσει σχετικά τη διοίκηση, προκειμένου να πάρει το «πράσινο φως» για να οδηγήσει στο τελικό της στάδιο την υπόθεση του αριστερού μπακ.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις έβαλε στο πρόγραμμα και πολύ περισσότερο τη χρήση μπάλας, μια και στα γκρουπ των οκτώ ατόμων ήταν δύσκολο να γίνουν πολλές ασκήσεις με μπάλα. Την Τετάρτη (20/05) η προπόνηση είχε τακτική σε διπλό και τελειώματα, στην οποία πήραν μέρος όλοι οι παίκτες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις