Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

O Χάαλαντ αποθέωσε τον Σόλσκιερ και αποκάλυψε ποιος είναι το ίνδαλμά του

O Χάαλαντ αποθέωσε τον Σόλσκιερ και αποκάλυψε ποιος είναι το ίνδαλμά του
ΦΩΤΟ Reuters

Το παιδί “θαύμα” του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, Έρλινγκ Χάαλαντ, παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο Eurosport, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Όλε Γούναρ Σόλσκιερ, αλλά και στον θαυμασμό που τρέφει για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο “μπόμπερ” επιθετικός της Ντόρτμουν, Έρλινγκ Χάαλαντ, δήλωσε απερίφραστα πως οφείλει την εξέλιξή του στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, που ήταν ο πρώτος του προπονητής στη Μόλντε, ενώ αναφέρθηκε και στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, τονίζοντας πόσο τον θαυμάζει για τον τρόπο που παίζει και όσα έχει πετύχει, παρ’ όλο που συχνά αλλάζει χώρες, ομάδες και περιβάλλον.

Μιλώντας για το επαγγελματικό του ντεμπούτο, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Eurosport, ο Χάαλαντ θυμήθηκε: “Αυτή τη στιγμή τη θυμάμαι καλά. Ήταν ένας αγώνας εναντίον της Μπραν. Πριν από αυτό το παιχνίδι ο Σόλσκιερ κι εγώ κάναμε κάποια πρακτική προς την εστία. Θυμάμαι ότι μου δίδαξε κάποιους απλούς κανόνες που είχαμε ήδη δει στην προπόνηση τις ημέρες πριν απ΄ αυτόν τον αγώνα. Με δίδαξε να μένω ήρεμος και να προσέχω τις φάσεις για να είμαι έτοιμος να καταλάβω πού θα μπορούσε να καταλήξει η μπάλα. Και όταν αυτή φτάσει, τότε έχεις την ευκαιρία να σκοράρεις. Ο Σόλσκιερ έχει τη μεγαλύτερη συμβολή στην εξέλιξή μου, γιατί με δίδαξε αυτά τα πράγματα”.

Όσο αναφορά τον Ζλάταν είπε :”Μου αρέσει η νοοτροπία που έχει και ο διαφορετικός τρόπος που βλέπει τα πράγματα. Νομίζω ότι κι εγώ έχω αυτή τη νοοτροπία του Ζλάταν. Μου αρέσει που αλλάζει ομάδες και χώρες διαρκώς. Δεν είναι εύκολο καθόλου. Αλλά πάντα τα βγάζει εις πέρας και σκοράρει ένα τσουβάλι γκολ. Μου αρέσει να τον βλέπω να παίζει. Τον θαυμάζω. Είμαστε και οι δύο επιθετικοί και ψηλοί. Αλλά έχουμε διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού ο καθένας μας. Είναι δύσκολο να συγκριθούμε. Εγώ είμαι αυτός που είμαι”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις