Τετάρτη, 1 Μαΐ
21oC Αθήνα

ΟΣΦΠ: 4+2 μεταγραφές

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι αποφάσεις έχουν παρθεί στον Ολυμπιακό για την μεταγραφική ενίσχυση το καλοκαίρι. Οι τέσσερις θέσεις που ψάχνουν κάτοχο και τι θα γίνει με Γκαλέτι και Νικοπολίδη.

Ντε Καμάργκο: Μου πάνε τα κόκκινα

Αυτή τη στιγμή αυτό που προέχει για τους “ερυθρόλευκους” είναι να ολοκληρωθούν τα πλέι-οφ και εν συνεχεία να γίνει η πρόσληψη του νέου προπονητή. Ανάλογα με την θέση που θα πάρει η ομάδα θα καθοριστεί και το μπάτζετ ωστόσο όποια και αν είναι αυτή προσθήκες θα γίνουν σε τουλάχιστον τέσσερις θέσεις.

 
Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός ψάχνει για τέσσερις βασικούς παίκτες, έναν αμυντικό χαφ, έναν επιτελικό χαφ, έναν αριστερό χαφ και έναν αριστερό μπακ. Παράλληλα δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτηση άλλων δύο βασικών παικτών σε περίπτωση που ο Αντώνης Νικοπολίδης αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο και ο Λουτσιάνο Γκαλέτι δεν μπορέσει να επανέλθει στην αγωνιστική δράση.
 
Ο Σωκράτης Κόκκαλης είναι ενήμερος για τις εξελίξεις και μάλιστα έχει δώσει εντολές στους συνεργάτες του να επικεντρώσουν σε νέους και γρήγορους παίκτες. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, αυτή η εντολή να μην του ίδιου αλλά του νέου προπονητή…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε