Δευτέρα, 6 Μαΐ
18oC Αθήνα

“Οι πρόεδροι μας δεν πετάνε χαρτονομίσματα ούτε βρίζουν διαιτητές”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξέφρασε τα πολλά παράπονα του για την διαιτησία, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, ενώ -ενόψει του αγώνα στο ΟΑΚΑ- τόνισε πως “… ελπίζουμε να είναι ίδιες οι συνθήκες εκεί, αν και αμφιβάλω”. Δείτε VIDEO

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε μετά την ήττα στο ΣΕΦ: «Αρχικά συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερα, εμείς ήμασταν βιαστικοί και στην άμυνα και στην επίθεση. Δεν είχαμε υπομονή. Από κει και πέρα υπάρχει και κάτι άλλο το οποίο έπαιξε ρόλο. Ευτυχώς οι δικοί μας πρόεδροι, ούτε πετάνε χαρτονομίσματα ούτε τραμπουκίζουν διαιτητές. Γίναμε μάρτυρες για μια ακόμη φορά του τι συμβαίνει. Οι δύο από τους τρεις διαιτητές, Καρακατσούνης και Παναγιώτου, είχαν έρθει και πέρσι στο μπρέικ του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ. Είδαμε τον Λάσμε να κόβει αντικανονικά την μπάλα και να μη μετρά το καλάθι, είδαμε τον Περπέρογλου να χρεώνεται με φάουλ σε τρίποντο ενώ δεν έχει ακουμπήσει τον Ματσιούλις.

Κάναμε τρία φάουλ στα οκτώ δευτερόλεπτα, στον Διαμαντίδη και τον Φώτση, και τελικά δόθηκε φάουλ στα δύο δευτερόλεπτα. Αυτό για μένα πιστοποιεί κάποια πράγματα. Δέχτηκα παρατήρηση γιατί είπα στον Τόμιτς να κάτσει κάτω και έφαγα τεχνική ποινή γιατί ο διαιτητής είπε να μη μιλάω και ρώτησα γιατί. Αυτά τα πράγματα δεν είναι πρωτόγνωρα. Ο Μάντζαρης έπαιξε οκτώ λεπτά κάνοντας πέντε φάουλ».

Και συνέχισε: «Η δουλειά μας είναι να παίζουμε. Δεν είναι δική μου δουλειά να κρίνω αν ο Ολυμπιακός επηρεάστηκε από τη διακοπή. Θα μιλήσουμε πολύ, θέλουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας εκεί. Δεν έχουμε χάσει εύκολα εκεί, όλα κρίνονται σε μία απόφαση, σε λεπτομέρειες… Ελπίζουμε να είναι ίδιες οι συνθήκες εκεί, αν και αμφιβάλω».

AΑπ’ την μεριά του, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης υποκλίθηκε στους παίκτες του και τους φίλους του Παναθηναϊκού που συμπαραστάθηκαν στα δύσκολα μετά τη νίκη στο ΣΕΦ

«Εμείς κάναμε αυτό που θέλαμε, δηλαδή να φέρουμε τη σειρά πίσω στο ΟΑΚΑ. Είναι μερικές στιγμές, που κάποια πράγματα μετράνε περισσότερο, όπως η αυτοπεποίθηση, η πίστη και ο αυτοσεβασμός. Όταν πληγώνεται ο εγωισμός σου έχει σημασία να παίζεις όπως ξέρεις. Τα παιδιά δεν ξέχασαν να παίζουν. Όλα αυτά τα βγάλαμε σήμερα στο παρκέ με μαχητική ψυχή και παράλληλα συγκεντρωμένοι στο πρώτο μέρος σε αυτά που θέλαμε να κάνουμε. Σε τρεις μέρες είναι το επόμενο παιχνίδι», ανέφερε.

Όσο για τη συμπαράσταση των οπαδών της ομάδας, είπε: «Ένα ευχαριστώ στα παιδιά που ήρθαν κι εμψύχωσαν την ομάδα στην προπόνηση και το ξενοδοχείο. Είναι μεγάλο πράγμα στα δύσκολα να είμαστε όλοι μαζί. Στα εύκολα και στις φωτογραφίες, όλα είναι καλά. Όμως στα δύσκολα αυτή η στάση μετράει».

Διαβάστε ακόμα…

Γιαννακόπουλος: Ίδιο πάθος την Τετάρτη για το πρωτάθλημα!

Ξύλο και δακρυγόνα έξω από το ΣΕΦ μετά το ντέρμπι “αιωνίων”

Εκδίκηση Παναθηναϊκού στο “σπίτι” του Ολυμπιακού! Τελικός τίτλου στο ΟΑΚΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε